Back to Question Center
0

Este afacerea mea un candidat bun pentru generarea de backlink?

1 answers:

Întreprinderile mari online care au un buget pe echipa de SEO și sunt gata să investească sume importante în toate tehnicile esențiale de optimizare au toate oportunitățile de a genera backlink. Cu toate acestea, pentru întreprinderile mici sau locale care încearcă să mențină fluxul de numerar pozitiv, crearea de legături poate să nu pară o strategie care merită investiții.

Să ne discutăm dacă construirea de legături este o tehnică eficientă din punct de vedere al costurilor pentru afacerile online create recent sau este inutil să accentuezi generarea de linkuri externe pe linia optimă.

how to generate backlinks

Revenirea potențială pe care o puteți obține de la construirea link-ului

Să aruncăm o privire mai atentă la ce link-ul este construit și cum poate contribui optimizarea motorului nostru de căutare. Această tehnică de optimizare externă este utilizată pentru a arăta motoarelor de căutare cât de valoroasă este site-ul dvs.Atunci când motoarele de căutare evaluează care surse web merită cel mai înalt rang pe pagina cu rezultatele căutării, acordă o atenție deosebită relevanței interogărilor și autorității site-urilor web. Ajută Google să ofere utilizatorilor cele mai relevante pentru rezultatele căutării interogărilor. Google evaluează autoritatea site-ului utilizând mai mulți factori, dintre care cel mai important este numărul și calitatea legăturilor externe care indică o sursă web.

Cu cât este mai mare autoritatea linkului, cu atât mai multă valoare pentru site-ul dvs. poate trece. Autoritatea de backlink este determinată de reputația și fiabilitatea sursei de link-uri și de relevanța conținutului în cazul în care este plasat acest link. În cazul în care utilizatorii urmăresc un backlink special, pot fi considerați calitativi și autoritari înalți.

Link building de la sine aduce multe beneficii pentru un site web. Să enumerăm câteva dintre ele:

  • Clasamentele se ridică

Legăturile de intrare pot crește autoritatea de domeniu a site-ului dvs. sau pot crește traficul către o anumită pagină a sursei dvs. web care este indicată o legătură. Prin urmare, Google va considera site-ul dvs. ca fiind mai rentabil și va da site-ul dvs. un rang mai înalt, precum și trimite mai mult trafic site-ului dvs.

  • trafic de referință

Punerea link-urilor dvs. în mesajele oaspete și în alte forme de conținut extern, aduceți trafic pe site-ul dvs.Dacă legăturile dvs. sunt înconjurate de un conținut bazat pe calitate și cercetare, care va oferi o valoare publicului dvs. vizat, veți obține trafic de la utilizatori făcând clic direct la backlink pentru mai multe informații.

Dacă menționați în mod continuu numele dvs. de marcă în postările și articolele de pe alte site-uri web, mai devreme sau mai târziu, utilizatorii îl vor memora. Și chiar dacă acești utilizatori nu fac clic pe link-urile dvs., veți îmbunătăți vizibilitatea mărcii dvs.

  • ROI (rentabilitatea investiției) Backlink-urile pot dura pe termen nelimitat, de aceea valoarea lor poate crește în timp. Dacă investiți banii în plasarea unei legături permanente pe unul dintre site-urile de top, veți obține o rentabilitate ridicată a acestei investiții, sub forma fluxului și conversiei constante de trafic Source .


December 22, 2017