Back to Question Center
0

Ar trebui să cumpăr backlink-uri DoFollow sau pot să le construiesc pe cont propriu?

1 answers:

Desigur, puteți cumpăra backlink pentru DoFollow pentru blogul dvs.În același timp, ar fi bine să le construiți pe cont propriu. Vreau sa spun ca ar trebui sa lucrezi mai bine la obtinerea lor organic pentru site-ul sau blogul tau, mai degraba decat sa cumperi backlink-uri DoFollow. De fapt, fără a avea un set de backlink de calitate, ar fi mai mult decât o sarcină foarte dificilă să vă clasificați postarea în blog sau, probabil, orice fragmentare a conținutului paginii site-ului dvs. în motoarele de căutare. Nu este nevoie să spun că, dacă sunteți nou la SEO, va trebui să cumpărați backlink-uri DoFollow sau să vă luptați în construirea de link-uri. Pentru a câștiga această luptă, vă recomand să verificați pentru unele surse web netrapped pentru a da site-ul dvs. de afaceri principal sau blog-ul unele de calitate organică DoFollow backlink pentru a începe.

buy dofollow backlinks

Cel mai frecvent, backlink-urile de calitate cu DoFollow vă pot ajuta să ridicați pozițiile de clasament ale site-ului dvs., îmbunătățind autoritatea domeniului dvs. și rangul Alexa (pentru cei interesați de această proprietate specială) , creșterea traficului de căutare pe web, precum și CPC-ul AdSense (cost pe clic). Doar din motive de exhaustivitate, iată câteva alte cuvinte folosite uneori pentru a oferi o definiție a backlink-urilor - link-ul de intrare (inlink), citarea, o recomandare sau un semnal puternic de rang dat Google despre o valoare ridicată a site-ul web în ansamblu, făcând astfel meritul de a fi promovat în partea de sus a rezultatelor căutării. Doar pentru că acele site-uri cu multe backlink-uri au mai multe șanse să ofere mai multă valoare celor care caută în mod activ, precum și trebuie să fie mai primitori pentru indexarea promptă de către motoarele de căutare cu crawlere.

Deci, haideți să ne întoarcem la punctul - așa cum am decis să nu cumpărăm backlink de DoFollow și să gătim doar niște minunate de înaltă calitate de către noi. Cum? Bineînțeles, obținerea backlinklor organice DoFollow nu este deloc o sarcină ușoară, dar, de fapt, sarcina poate deveni cu ușurință o bucată de tort pentru dvs. - având în vedere că știți frânghiile. De aceea, de mai jos vă voi arăta câteva trucuri pentru a obține backlink de înaltă calitate DoFollow fără să plătiți un cent pentru asta! Aici sunt: ​​

  • Înainte de orice, vă recomand să vizitați BlogAdda - tot ce vă trebuie acolo este înregistrarea noului dvs. cont personal și accesați secțiunea "Contul meu". Apoi, alegeți opțiunea "trimiteți-mi blogul" și completați toate detaliile necesare. La urma urmei, faceți clic pe butonul "Trimiteți" și vă bucurați de un backlink nou creat DoFollow. Asta e!
  • Cel de-al doilea loc bun pe care-ți voi dezvălui este Codecademy. Du-te la site-ul lor și pune noul dvs. cont la registru acolo. Odată ce ați terminat, mergeți la profilul dvs. personal și încorporați-l cu site-ul principal sau cu link-ul dvs. de blog. Asta e - vei avea un backlink frumos din PR-7 cu DoFollow.
  • În continuare vine un backlink de la Granta. Asa cum am spus deja, mergeti la un nou cont pe site-ul lor, treceti procedura de completare si bucurati-va de un backlink PR-7 DoFollow

dofollow seo backlinks

este posibil să urmați aproape același set de acțiuni pentru a obține o backlink de calitate DoFollow de pe unul dintre următoarele site-uri web. Simțiți-vă liber să explorați unele locuri bune noi pentru a vă conecta, cum ar fi OneTab, Copyrighted, Alltop, Indulgy, Evenimente, Ted. În acest fel, nu uitați să vizitați contul dvs. personal pe Google Plus, precum și să trimiteți postarea dvs. directoarelor pentru a obține un alt backlink de valoare cu DoFollow Source .

December 22, 2017