Back to Question Center
0

Este posibil să obțineți backlink de calitate de la site-uri de PR de înaltă calitate?

1 answers:

Atunci când creați linkuri pentru site-ul dvs., trebuie să acordați o atenție deosebită surselor selectate în acest scop. Cea mai mare cantitate de webmasteri și specialiști în SEO susțin că cele mai puternice backlink-uri care transferă sucuri de link-uri valoroase provin din site-uri web de înaltă calitate, cum ar fi Google, YouTube, Wikipedia sau Facebook.

Vom începe acest articol cu ​​o presupunere că aveți deja un cont de afaceri pe Facebook și un site web sau cel puțin o pagină de destinație pentru compania dvs.

Deci, după cum arată practica, tot ceea ce aveți nevoie pentru a genera o mulțime de trafic de calitate în jurul site-ului dvs. este să creați un conținut corect configurat folosind termeni relevanți de căutare și să construiți backlink-uri de la site-uri web de mare publicitate.

site-uri de înaltă PR pentru a obține backlink de calitate Este

o sarcină dureroasă de a obține backlink de calitate din domenii de autoritate înaltă,. Cu toate acestea, nu ar trebui să renunți la o mulțime de tehnici complicate de construire a legăturilor organice care vă vor ajuta să ajungeți la TOP-ul motoarelor de căutare într-o perioadă scurtă.

YouTube este o platformă media populară deținută de Google. Scorul autorității de domeniu din această sursă web este de 10 din 10. Puteți obține backlink de înaltă calitate din această sursă, încărcând videoclipul dvs. acolo. Tot ce ai nevoie este să creezi un videoclip detaliat despre produsele sau industria în general și să încarci acest videoclip pe web. După aceasta, trebuie să realizați o descriere video interesantă, inclusiv adresa URL a site-ului dvs.

Wiki este una dintre cele mai mari enciclopedii online create cu ajutorul voluntarilor. Această sursă web se distinge prin autoritatea și relevanța acesteia. Acesta este motivul pentru care are cel mai înalt rang pe Google prin numeroasele interogări diferite. Scorul autorității Wikipedia este, de asemenea, 10 din 10. Este o sursă perfectă pentru sporirea credibilității și autorității oricărui domeniu, indiferent dacă este unul nou sau a existat mult timp. Există numeroase moduri de a obține backlink-uri high PR de la această sursă valoroasă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de verificarea manuală, lucrurile devin mai complicate. Înainte de a publica orice post, oamenii reali o verifică și o aprobă. Acesta este motivul pentru care backlinkle dvs. pot fi eliminate în timpul procesului de verificare manuală.


Cu toate acestea, există câteva tehnici utile care vă vor ajuta să obțineți backlink-uri puternice de la Wikipedia în ciuda oricăror restricții:

  • Creați o pagină nouă pe Wiki, prin faptul că nu publicați nimic despre ea. Pentru o anumită perioadă, această pagină va fi în faza de proiect.
    1. Apoi selectați pagina Wiki de către unele dintre cele mai puțin frecvente interogări și lipiți link-ul site-ului acolo. Este imposibil să verificați toate paginile, de aceea voluntarii Wikipedia ignoră pur și simplu interogările informative care nu sunt populare.
    1. Linkul dvs. va apărea în lista surselor de referință.

    Merită să menționăm că backlink-urile Wikipedia sunt linkuri fără legătură. De aceea, legăturile din această sursă nu vă vor aduce trafic. Cu toate acestea, pentru a spori credibilitatea și autoritatea sursei dvs. de web, este recomandabil să obțineți backlink-uri de la site-uri de PR de vârf, cum ar fi Wikipedia Source .

    December 22, 2017