Back to Question Center
0

Cum vor apărea backlink-urile în 2018?

1 answers:

Pe masura ce motoarele de cautare isi schimba continuu algoritmii de clasificare si ofera noi actualizari in clasament, o multime de webmasteri se intreaba daca au nevoie sa investeasca in construirea backlink-urilor sau nu. În lumina ultimelor actualizări ale Google Penguin și Panda, proprietarii de site-uri web au unele îndoieli cu privire la puterea link-urilor următoare în 2018. Acest articol este conceput pentru a risipi toate concepțiile greșite despre puterea backlink-urilor și vă învață cum să construiți backlink-uri de calitate în acest an și în anul următor.

Backlink în ochii motoarelor de căutare De

la începutul istoriei motoarelor de căutare, backlink-urile au făcut parte integrantă din algoritmii lor. În primul rând, au servit la descoperirea unui conținut nou și la calcularea autorității unui document. Cu toate acestea, la început, Google a evaluat numai numărul de backlink fără a nu acorda atenție calității surselor din care provin. Cele mai multe referințe pe care le-a obținut o sursă web, cu atât autoritatea superioară va fi în ochii motoarelor de căutare. În prezent, backlink-urile sunt folosite pentru descoperirea conținutului nou sau actualizat, precum și pentru stabilirea priorităților privind accesarea cu crawlere.

Pentru a preveni toate activitățile de spam și încălcarea normelor privind motoarele de căutare, Google a stabilit că Ghidul pentru webmasteri include cele mai bune practici de construire a legăturilor. Aceste reguli nu s-au schimbat prea mult în timp. Cu toate acestea, orice activități de webmasteri destinate să manipuleze clasamentele site-ului sunt meritate pentru a fi pedepsite cu sancțiuni severe Google.

Având în vedere evoluția optimizării motorului de căutare, tot mai multe întreprinderi căutau modalități diferite de a obține backlink. Webmasterii au încercat să găsească câștiguri scurte pentru obținerea de poziții superioare pe Google SERP. În consecință, site-urile web care nu merită să se poziționeze în poziții de top pe Google, ocupându-se cu încălcări ale Regulilor Google pentru webmasteri. A lansat o campanie de vânzare masivă și de cumpărare pe o piață digitală. Ca rezultat, industria de optimizare a motoarelor de căutare a rupt unele tehnici eficiente de construire a link-urilor, cum ar fi postarea oaspeților, comunicatele de presă, articolul de marketing, comentariile de pe blog, posturile sociale, mesajele pe forum etc.În prezent, Google încă mai cere ca backlink-urile să fie acceptate de proprietarul site-ului sau să nu treacă PageRank.

În 2012, Google a stabilit algoritmul său Penguin, conform căruia toate backlink-urile spam au fost devalorizate, iar site-urile care le-au creat au fost pedepsite. În același an, Google a creat un instrument de descurajare în Consola de căutare Google pentru a permite proprietarilor de site-uri web să scape de legăturile lor spam de calitate slabă într-un singur clic.

După cum puteți vedea de la început, punctul de vedere al Google a fost de a evita construirea de link-uri pentru a crește clasarea în motoarele de căutare. O mulțime de webmasteri neexperimentați au interpretat în mod greșit această politică, iar sancțiunile legate de această politică ca fiind "Google este împotriva construirii de link-uri sau a construirii de link-uri nu mai merită investiții". Pentru a sorta lucrurile, Google nu este împotriva backlink-urilor. Dimpotrivă, Google utilizează backlink-urile ca criteriu de clasificare pentru orice alte 200 de criterii. Cu toate acestea, Google lucrează din greu pentru a îmbunătăți experiența de căutare a utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care Google continuă să lupte împotriva manipulărilor de rang pentru a oferi căutărilor numai site-uri valoroase cu conținut relevant pentru interogările lor Source .

December 22, 2017