Back to Question Center
0

Care sunt oportunitățile de a urmări backlink-urile?

1 answers:

În general vorbind, link-urile de intrare este orice URL activ pe un alt site decât al tău va aduce un utilizator înapoi la site-ul tău dacă este făcut clic. Un profil de backlink în acest termen este o asamblare a tuturor mențiunilor din jurul web-ului care indică domeniul dvs.Calitatea și relevanța pentru backlink-urile de nișă de pe piață poate îmbunătăți clasamentul site-urilor web și poate aduce trafic orientat către paginile dvs.Și legăturile de la versiunile de pe site-uri web nesatisfăcătoare spam care nu respectă regulamentul Google pot devasta eforturile de optimizare a motoarelor de căutare și pot cauza o scădere a clasamentului.

Conform noului filtru Google Penguin, toate backlink-urile de calitate scăzută provenite de pe site-urile web spam trebuie să fie devalorizate, iar site-urile care au fost implicate în aceste activități frauduloase trebuie să fie penalizate. Google devaluează numai acele backlink care provin din site-uri spam, de calitate slabă, text ancoră exactă, link-uri de comentarii de blog sau ferme de legătură.

how to track backlinks

Locuri pentru a găsi link-uri de calitate de intrare

Opțiunile gratuite oferă de obicei proprietarilor de site-uri cu următoarele date - listă de URL-uri backlink, ancorarea textului acestor backlink scorul lor de autoritate.

Cu toate acestea, dacă sunteți gata să plătiți instrumentele de analiză a link-urilor, veți primi următoarele servicii în plus față de valorile de mai sus: raportare complexă și detaliată, monitorizare constantă a backlink-urilor, îmbogățirea profilului backlink, defalcări ale textului de ancoră care indică diferite pagini de pe site-ul dvs., notificări despre potențialele link-uri externe rău, o multitudine de valori de autorizare suplimentare și așa mai departe.

Există o mulțime de servicii de construire a link-urilor plătite, care oferă clienților lor o perioadă de probă gratuită (de ex. e. Companie digitală Semalt). Vă oferă posibilitatea de a verifica calitatea serviciilor și de a decide dacă merită atenția dvs. sau nu. Puteți selecta serviciile care să satisfacă nevoile dvs. de afaceri și bugetul Cele mai plătite servicii de construire a link-urilor vă pot oferi numeroase valori valoroase și puteți simplifica procesul de obținere a sucului de legături de calitate în domeniul dvs.

Backlink Profile Checker

Acest instrument oferă atât servicii gratuite, cât și servicii cu plată. Un serviciu gratuit nu durează un timp pentru ca backlink-urile să apară. Va verifica primele mii de backlink. Dacă aveți nevoie de investigații mai ample, ar trebui să căutați un alt mod de a vă vedea toate backlink-urile. Acest serviciu vă va oferi un raport preliminar care include adresa URL a paginii în care este plasat un backlink către site-ul dvs., textul de ancorare al linkului, alte valori semnificative (PageRank și OBL). Funcția "Toate backlinkle externe" vă va afișa toate site-urile care indică domeniul sau conținutul dvs.În plus, puteți verifica locurile unde a fost menționată marca dvs.

track backlinks

Semalt Auto SEO

. De exemplu, prima lună a serviciilor de construire a link-urilor va costa 0,99 $. În timpul acestei luni de încercare, veți primi o oportunitate de a selecta cuvinte cheie relevante pentru promovarea SEO, lansați campania de construire a link-urilor și obțineți suport pentru manager. Dacă doriți să obțineți mai mult, ar trebui să plătiți 99 USD pentru următoarele luni. Pentru acești bani veți beneficia de o gamă largă de servicii care includ:

  • optimizarea listei de cuvinte cheie și extensia pentru o creștere mai rapidă a traficului organic;
  • Actualizarea campaniei de legare a clădirilor pe baza rezultatelor obținute și a listei îmbunătățite a termenilor de căutare;
  • Punerea în aplicare a recomandărilor din rapoarte și stabilirea tuturor erorilor existente pe un site web Source .

December 22, 2017