Back to Question Center
0

Cum imi cresc lista de backlink din SEO din surse autoritare?

1 answers:

Lista de backlink SEO este coloana vertebrală a fiecărei promovări online de succes. Da, backlinkle de calitate sunt suficient de puternice pentru a vă conduce campania generală în Optimizarea motorului de căutare la un nivel cu totul nou. Desigur, construirea de link-uri de calitate va avea întotdeauna nevoie de o mulțime de angajament și de o muncă grea - nu poate fi finalizată niciodată printr-o perioadă de două săptămâni. Construirea unei liste de backlink de calitate organică din surse autoritare reprezintă un proces continuu și consumator de timp, dar întotdeauna se plătește în orice situație.

seo backlinks list

Înainte de orice altceva, fiecare backlink este în mod obișnuit creat în cazul în care o anumită resursă externă relevantă este legată de paginile dvs. web. Ca rezultat, foarte des, backlink-urile sunt cunoscute ca backlink-uri externe. Cum de a vă stimula SEO cu backlink de lista de înaltă calitate organică? Desigur, nu este nevoie să lucrați 24 de ore pe zi și șapte zile pe săptămână pentru a obține rezultatul pozitiv inițial. De fapt, având suficiente linkuri de backlink pentru SEO de circa 20-40 link-uri provenind din resursele potrivite. Vreau să spun că dacă aveți chiar 5 backlink-uri naturale provenite de pe un site web relevant cu PA (autoritate de pagină), PR (rank page) și DA (autoritate de domeniu), ar fi cu siguranță mai bune decât 50 de backlink de calitate scăzută sau chiar moderată. Astfel, luând în considerare listele de backlink SEO pe site-ul dvs., calitatea contează.

Nu este nevoie să spunem că încercarea de a trăda cu Google prin a avea un set de backlink cu aspect organic, totuși plătit, poate ajunge cu ușurință la unele rezultate cu adevărat nedorite. În primul rând, după detectarea oricăror suspiciuni (cum ar fi progresul construirii legăturilor prea rapide, de exemplu) sau a unor acțiuni potențial încălcabile (cum ar fi utilizarea fermelor de legătură, a roților de schimb de link-uri sau a backlink-urilor plătite vândute în bloc), Google ar aplica pentru pedeapsa inițială. De obicei, începe cu cel mai recent progres al clasamentului tras în jos și poate ajunge ușor la un site complet interzis de rezultatele căutării.

Pentru a preveni aceste evenimente adverse să se întâmple, permiteți-mi să vă arăt câteva scheme strategice utilizate pentru a crea un backlink organic de calitate. În ceea ce mă privește, am fost încântat să-mi construiesc lista de backlink de pe blogul meu folosind următoarele tehnici: postarea oaspeților, comentariile inteligente, partajarea activă a postărilor și o lucrare adecvată la forumurile web similare. Mai jos am să le revizuiesc, pe scurt. seo backlinks

Oaspeti postari

În ceea ce pentru mine, postarea oaspeților este una dintre cele mai eficiente moduri de a construi link-ul de calitate. Tot ce ai nevoie aici este să investești ceva timp în scris un conținut unic care dă valoare oamenilor. Astfel, puteți obține cu ușurință câteva backlink organice puternice prin scrierea unui post de oaspeți relevant și obținerea unui backlink care să indice către site-ul dvs. în schimb.

Comentarii inteligente

Încercați comentarii inteligente care ar fi utile pentru oameni, astfel încât comentariile dvs. să aibă șanse mai bune de a trece cu succes prin moderare și aprobare. Rețineți, totuși, că principalele motoare de căutare precum Google, Yahoo și Bing urasc orice backlink și mesaje spam. Așadar, aveți grijă și asigurați-vă că nu v-ați supărat comentând.

Partajare activă

Partajarea activă este, de asemenea, o modalitate excelentă de backlink de calitate. Doar partajați postarea dvs. pe unul dintre cele mai importante site-uri sociale (sau pagini de forum). Astfel, nu veți câștiga numai backlink-uri suplimentare, ci veți genera mai mult trafic și conversii - atât pentru platformele sociale, cât și pentru site-ul principal sau blogul dvs Source .

December 22, 2017