Back to Question Center
0

Articolele Wiki cele mai uimitoare recomandate pentru a citi de către expertul Semalt

1 answers:

Wikipedia a arătat că versiunea în limba engleză a avut 5 milioane de intrări de autentificare de la lansarea sa în 2001. Aceasta este o realizare extraordinară și copleșitoare. Există aproximativ 2,5 miliarde de cuvinte care se adaugă la un volum mare de informații. Informațiile sunt prea multe pentru a fi citite în întregime de orice persoană. Chiar dacă un individ a început să citească aceste bloguri unul câte unul astăzi, le-ar lua peste 19 ani pentru a le completa - einpackpapier umzugskosten.

entuziaștii Wiki au fost capabili să nominalizeze evidențiază și au venit cu articole Wikipedia care au fost cele mai informative, distractive și comice. Aici sunt cele mai interesante articole Wiki selectate de Oliver King, Semalt Manager de succes al clientului:

Papa activi sexual

Acest articol poate fi numit atât hilar, informativ, cât și incomplet. Această idee de a colecta o listă de papi care sunt activi sexual este unică, însă veți observa că au existat mai multe cereri de ștergere deoarece unii oameni s-ar putea simți inconfortabil, dar au supraviețuit încă.

Concepții greșite și decese neobișnuite

Când fundația wiki și-a întrebat scriitorii despre articolele lor preferate, listele de decese misterioase, concepții greșite și legende urbane se numără printre câștigătorii de top. Povestirile sunt în mod evident fascinante.

Pisică fantomă

Aceasta este povestea pisicii fantomă despre care se spune că are o înălțime de 3 metri, văzută în clădirile de la Washington DC Capital. Se crede că trăiește în cripta subsolului clădirilor care inițial trebuia să fie camera de înmormântare a lui George Washington..

Isus

Aceasta este una dintre cele mai legate și editate articole din Wikipedia, deoarece vorbește despre cea mai importantă figură din istorie. Cu toate acestea, articolul a menținut încă cea mai înaltă calitate în Wikipedia .

Evadează închisoarea elicopterului

Articolul face ca viața să se simtă ca și cum încă trăim în thrillerul de acțiune New Hollywood din anii 1970, care implică elicoptere care izbucnesc din închisoare.

Ce Wikipedia nu este

Principalul motiv pentru care oamenii verifică în Wikipedia este să afle despre lucruri așa cum sunt bine explicate pentru o mai bună înțelegere. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu înțeleg lucrurile pe care nu ar trebui să le aștepte să le găsească în Wikipedia .

Lista listelor de liste

Acest lucru este greu de crack. Este faptul că un articol este o listă de articole care sunt liste de articole care sunt listate în Wikipedia. Acesta este simbolul real al Wiki.

Inventatorii uciși de invențiile lor

Invențiile vizează îmbunătățirea experienței umane și inventatorii care sunt uciși sunt ultimul lucru pe care cineva îl așteaptă. Aceste articole vorbesc despre relația dintre oameni și tehnologie. Când lucrurile sunt inventate, există dezavantajele pe care nu le putem anticipa .

Fraze politice

Paginile sunt despre cele mai memorabile gafe politice, fraze și declarații gresite sau greșite din istoria politică mondială, de exemplu "da putem"

Ebola

Atunci când epidemia Ebola creștea, unii profesioniști din domeniul medical s-au adunat pentru a aduna un articol despre Ebola, care urmărea să facă Wikipedia o resursă mai credibilă despre Ebola. Articolul a fost tradus în numeroase limbi, astfel încât mulți oameni au putut înțelege acest lucru.

Thomas Jefferson Jackson

Acesta a fost un astronom american despre care sa crezut că are un mare potențial, dar a ajuns să nu realizeze nimic în fizică sau astronomie.

November 29, 2017