Back to Question Center
0

Botnets periculoase! Protejați-vă computerul cu Semalt

1 answers:

Un bot este o aplicație software care efectuează sarcini la comandă, cum ar fi indexarea motorului de căutare s. Bots sunt excelenți în efectuarea de sarcini repetitive. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate în scopuri malware de către infractorii cibernetici, cum ar fi preluarea controlului asupra unui calculator infectat. Bottenele sunt o rețea de computere private interconectate care îndeplinesc o anumită sarcină .

În majoritatea cazurilor, infractorii cibernetici folosesc botnet-urile în următoarele moduri:

 • Trimiterea e-mailurilor spam sau a altor scheme de înșelătorie
 • Îndrăznește utilizatorii să obțină banii câștigați cu greu.
 • Activarea unui proprietar de site pentru a câștiga bani din "clicuri false" - eubos shampoo baby shampoo.
 • Bottenele sunt, de asemenea, bitcoins al meu.
 • Lansarea atacurilor de refuz al serviciilor împotriva anumitor utilizatori sau site-uri web
 • .

Frații online solicită bani de la proprietarii site-ului în schimbul recâștigării controlului asupra computerelor sau site-urilor..Criminalii cibernetici folosesc, de asemenea, botnet-uri pentru a furniza o varietate de scheme ilegale. De exemplu, infractorii cibernetici folosesc botneturi pentru a inunda o pagină Web cu trafic în același timp cu ajutorul computerelor infectate, prin urmare, supraîncărcarea site-ului și de a face să funcționeze prost și încet sau chiar să facă pagina web inaccesibilă utilizatorilor care doresc să-l viziteze. Botneturile sunt folosite pentru a distribui virușii și programele spyware către computere. Ei fură informații personale și private de pe computere, cum ar fi numerele cărților de credit, parolele și acreditările bancare, printre alte informații private sensibile și le folosesc pentru a fura identități, a obține împrumuturi sau a cumpăra produse sub numele utilizatorului.

Cu toate acestea, botneturile atacă adesea computerele expuse, aici sunt câteva sfaturi care pot fi folosite pentru a asigura protecția împotriva boților sau, cel puțin, pentru a reduce riscurile asociate. Mai jos sunt câteva sfaturi oferite de Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager:

 • Instalați un software de securitate cuprinzător de top, precum Norton Internet Security. Acest software este esențial pentru detectarea și descurajarea malware-ului, prevenind astfel accesul nedorit la computer.
 • Software-ul pe care îl utilizați trebuie să fie actualizat și puteți face acest lucru prin configurarea setărilor software-ului
 • pentru actualizarea automată.
 • Creșteți setările de securitate în browserele dvs.
 • Asigurați-vă că navigați prin site-urile Web securizate.

Puteți face acest lucru prin lipirea pe site-urile care vă sunt bine cunoscute și pe paginile web care apar pe primele pagini ale rezultatelor căutării. De asemenea, evitați să dați clic pe atașamente dacă nu vă verificați sursele, mai ales în mesajele de e-mail spam. Botnets atrage utilizatorii să descarce software rău intenționat și să-i înșele pe utilizatori să încarce programele malware, în special prin deschiderea unui atașament infectat. Setați setările de securitate ale computerului să se actualizeze automat, pentru a vă asigura că aveți întotdeauna cele mai actuale actualizări de sistem.

November 29, 2017