Back to Question Center
0

Ce este spamul de e-mail? Sfaturi utile de la semalt despre cum să păstrați e-mailuri importante din dosarul Spam

1 answers:

Spam-ul de e-mail, numit e-mail nesolicitat, reprezintă mesajele sau textele nesolicitate prin e-mail. De fapt, utilizatorii de spam utilizează această tehnică pentru a răspândi programe malware și viruși pe internet. Aproape toți utilizatorii de e-mail se confruntă cu această problemă zilnic, deoarece ID-urile lor de e-mail au fost obținute prin spam-uri. Acestea vă adaugă automat adresele de e-mail pe listele lor și continuă să vă trimită mesaje inutile. Spamatorii utilizează aceste roboți pentru a crea liste de distribuire a e-mailurilor într-un număr mare. În timp ce termenul de e-mail spam a fost referit în primul rând la e-mailurile nedorite în secolul al XIX-lea, a câștigat recunoașterea pe scară largă în secolul XX atunci când accesul la internet a devenit comun în afara cercurilor de cercetare și academice. Aici, Michael Brown, managerul de Succes Semalt , a împărtășit câteva sfaturi despre păstrarea e-mailurilor importante din dosarul Spam.

1. Utilizați tehnica de comercializare a permisiunilor:

Tehnica de comercializare a permisiunilor este folosită pe scară largă de mărcile mari și de companiile multinaționale. Ce fac ei este că instalează pluginuri speciale care ajută la împiedicarea trimiterii mesajelor e-mail urgente și legitime în dosarul Spam. În WordPress, există zeci de pluginuri similare pentru a obține beneficii, dar plugin-ul cel mai uimitor și remarcabil este pluginul Whitelist. Este ușor de instalat și se activează instantaneu.

Înainte de a trimite sau de a primi un e-mail, trebuie să utilizați etichete speciale de spam care rămân atașate la ID-urile dvs. de e-mail și vă ajută să identificați e-mailurile legitime și nelegitime. SpamAssassin este un instrument excelent pentru a începe cu. Dacă doriți să evitați descărcarea software-ului sau deschiderea atașamentelor e-mail inutile, puteți instala acest program chiar acum. Alternativ, puteți încerca serviciul IsNotSpam, care vă ajută să verificați elementele importante pentru dvs. și să filtrați e-mailurile care nu înseamnă nimic pentru dvs.

2. Ieșiți de la Lista neagră:

Dacă serverele de e-mail se află pe listele negre, poate fi dificil și greu pentru dvs. să trimiteți și să primiți în timp util mesaje legitime. Pentru a preveni această problemă, ar trebui să scoateți din listă aceste liste negre cât mai curând posibil. În primul rând, trebuie să verificați listele negre de e-mail și să identificați dacă sunteți pe oricare dintre listele negre sau nu. Odată ce acest lucru este făcut, trebuie să continuați cu expeditorii sau site-urile care v-au adăugat la lista lor neagră și le-ați convins de legitimitatea dvs.

3. Menținerea raportului bun text-imagine:

Cereți expeditorilor dvs. să mențină raporturile text-imagine adecvate în timp ce realizează și trimit mesajele. Nu trimiteți o mulțime de imagini într-un e-mail; în schimb, ar trebui să aveți o combinație perfectă de text și imagini. Vă sugerăm ca pentru toate grafica, ar trebui să utilizați numai imagini JPG și videoclipuri YouTube și să nu se bazeze pe alte tipuri de lucruri.

Aceste trei tehnici vă vor ajuta să scăpați de e-mailurile spam. În același timp, veți putea primi mesajele legitime chiar în căsuța dvs. poștală și nu ar trebui să le localizați în dosarul Spam sau în folderul Trash Source .

November 30, 2017