Back to Question Center
0

Conținutul răzuit și modul în care acesta influențează clasamentul site-ului dvs. - Expert of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Conținutul de răzuire poate fi descris drept actul de alegere a conținutului din alte locuri de pe internet și publicarea acestuia ca o lucrare proprie pe site-ul dvs. Web. Există o mulțime de site-uri web care conțin bucăți de conținut de pe alte site-uri web. Unele site-uri web vor selecta articole de pe un alt site și le vor publica ca o lucrare proprie, în timp ce altele vor merge până la copierea întregului site web.

Acest tip de comportament contravine liniilor directoare stabilite de către Google, precum și legilor privind drepturile de autor din Statele Unite și din alte țări - cloud computing company oregon. Cei mai mulți oameni care elimină conținut conștientizează că fac ceva greșit. Deci, dacă nu credeți că vă răsturnați conținutul, atunci probabil că nu sunteți.

Strategistul pentru conținut Semalt , Natalia Khachaturyan, spune că, dacă doriți să vă îndepărtați de conținutul răzuit, este recomandat să fiți precauți atunci când este vorba de afișarea de informații de pe alte site-uri web. Uneori, webmasterii pot avea feed-uri de tip "twitter" sau "ultimele feed-uri" în bara lor laterală. Nu este neapărat rău. În majoritatea cazurilor, afișarea unor astfel de lucruri în bara laterală este bine. Cu toate acestea, dacă afișați prea multe informații din prea multe surse, vă riscați să rupeți liniile directoare Google.

Aceasta generează următoarea întrebare: cât de mult este prea mult? Nu există un răspuns specific la această întrebare, dar este perfect conștient că conținutul din alte surse nu trebuie să depășească 10% Un exemplu bun ar fi un blog tipic care conține o bara laterală a fluxului de știri.În cazul în care postările de pe blog sunt prea scurte, este probabil ca știrile dvs. să aibă mai mult conținut decât blogul dvs.

Luați în considerare modul în care un motor de căutare ar vedea o astfel de pagină. Se va concluziona că cea mai mare parte a paginii este plină de conținut care nu este original sau conținutul repetat, cum ar fi subsolul și logo-ul dvs. Prin urmare, sunteți o pagină web care nu poate fi considerată o resursă excelentă pentru subiectul conținutului.

Trebuie să știți că Google a subliniat câteva exemple despre ceea ce consideră că este răsturnat. De exemplu, site-urile care copiază și republică conținutul de pe alte site-uri web fără a adăuga nici o formă de conținut sau de valoare sunt considerate a fi scrapperi de conținut. Același lucru este valabil și pentru site-urile care copiază conținut de pe alte site-uri web și apoi le modifică ușor, probabil înlocuind în sinonime și apoi republicându-le. De asemenea, aceștia pot încerca să modifice conținutul utilizând tehnici automatizate, cum ar fi filtrele de articole.

În mod similar, unele site-uri pot reproduce conținuturi constante de conținut de pe alte site-uri, fără a le oferi utilizatorilor nicio formă de organizare sau beneficii. Acestea încalcă regulile Google și pot fi pedepsiți sever pentru aceasta.

Conținutul scraping nu se oprește doar la conținutul scris. Același lucru este valabil și pentru conținutul încorporat, cum ar fi imaginile, videoclipurile și alte forme de materiale media. În acest caz, anumite site-uri web pot încorpora acest conținut de pe alte site-uri fără a adăuga neapărat o valoare substanțială utilizatorului. Acest lucru poate fi pedepsit sever de către motoarele de căutare. Aceasta va afecta doar rangul tău în motoarele de căutare, mai degrabă decât să o ajute.

November 29, 2017