Back to Question Center
0

Cum să filtrați mesajele spam în mod corespunzător - Sfaturi de la Semalt Expert

1 answers:

Ivan Konovalov, expert Semalt , spune că filtrul de spam Gmail este considerat unul dintre cei mai buni algoritmi de filtrare a spam-ului vreodată. Vă ajută să evitați mesajele junk și mesajele fără sens în căsuța de e-mail. Gmail este cel mai bun și cel mai mare furnizor de servicii de e-mail cu un număr mare de utilizatori din întreaga lume. În medie, două miliarde de persoane utilizează Gmail ca primar ID de e-mail. Lansat în 2004, Gmail sa îmbunătățit cu timpul și ne-a oferit niște filtre excelente pentru a scăpa de e-mailurile spam. Una dintre caracteristicile sale care atrag utilizatorii este capacitățile sale foarte bune de filtrare a spamului. La fel ca Rediff, MSN și Yahoo, Gmail ne-a ajutat ușor să prevenim mesajele spam și să le redirecționăm fie către dosarul Spam din Trash Can.

Ce este filtrul de spam Gmail?

Filtrul de spam Gmail a devenit mai bun și mai convenabil de-a lungul anilor..Din moment ce ne ușurează să prevenim mesajele spam, va trebui să verificăm capabilitățile și caracteristicile sale înainte de a decide dacă este bine pentru e-mailurile de afaceri sau nu. Pentru început, filtrarea este procesul care filtrează lucruri inutile și ciudate, lăsând în urmă ceea ce este util și bun. În același mod, filtrul de spam Gmail sortează mesajele junk și e-mailurile care conțin link-uri sau atașamente suspecte.

Ceea ce o face unică este modul în care gestionează e-mailurile și mesajele dvs. Cel mai adesea, utilizatorii nu au nevoie să ștergă manual mesajele e-mail suspecte, deoarece filtrul de spam al serviciului Gmail nu funcționează în locul dvs. Totuși, dacă credeți că un e-mail sau un expeditor este suspect, puteți să creați pur și simplu filtrul din contul Gmail și să adăugați acel e-mail în filtru pentru a împiedica viitoare e-mailuri sau mesaje.

Filtre de spam Gmail:

  • Blocatorul Blatant permite utilizatorilor să elimine manual spamul, sporind rata de respingere a site-urilor lor. De asemenea, previne spam-urile să vă trimită mesaje inutile
  • .
  • Filtrul de e-mail în bloc funcționează atunci când primiți un număr mare de e-mailuri de la același expeditor. Acesta stabilește nivelurile de bază ale agresivității și filtrează spam în mod regulat
  • .
  • Filtrele de categorie Gmail ajută la filtrarea anumitor mesaje spam care conțin conținut specific, cum ar fi atașamentele de e-mail, imaginile, conținutul sexual și invitațiile la site-urile de jocuri de noroc.
  • Dispoziția nul expeditor Blochează automat adresele IP ale expeditorilor care ți-au trimis mesajele cele mai inutile în fiecare zi
  • .

Când se aplică filtrele Gmail?

Din fericire, filtrele de spam din Gmail examinează continuu mesajele care ies în căsuța de e-mail. De exemplu, filtrul Categoria de spam este aplicat atunci când un abonament la buletinul informativ vă irită zilnic. Cu toate acestea, puteți alege cine ar trebui să vă trimită mesaje și cine nu ar trebui. În cazul în care nu ajustați niciuna dintre aceste setări, filtrele de spam ale Gmail vor continua să lucreze pe cont propriu, oferindu-vă cea mai bună experiență a unui e-mail Source .

November 30, 2017