Back to Question Center
0

Cum să scapi de traficul intern în Google Analytics - Semalt Sfat

1 answers:

Crearea unei rapoarte personalizate Google Analytics (GA) este o cerință pentru a obține o viziune profundă asupra comportamentului vizitatorilor unui site și pentru o mai bună analiză a traficului. O problemă comună apare astfel în rândul noilor utilizatori de internet de analiză cum ar fi modul de excludere a traficului de la birouri și de la oraș / țară sau IP pentru a vedea traficul util pe un site web. Experții pe Internet observă că cei mai grei utilizatori ai unui site tind să fie angajați în cadrul unei organizații. Astfel, este logic să eliminați acest grup de utilizatori din traficul Google Analytics pentru a evita umflarea cifrelor reprezentând vizitatorii unui site web. Datele unui site pot fi, de asemenea, înlungate de utilizatorii site-ului intern și pot avea un impact negativ asupra optimizării ratei de conversie. Google Analytics este considerat un instrument foarte inteligent care oferă o tehnică de excludere a datelor prin intermediul funcției de filtrare - galenic cc cream.

În acest articol, Lisa Mitchell, expertul principal din Semalt , descrie procesul de excludere .

Informații importante despre adresele IP

Google Analytics (GA) colectează și stochează date despre fiecare vizită pe un site Web. Deși adresele IP nu dezvăluie informații personale despre un vizitator al site-ului, acesta înregistrează adresa lor IP accesibilă (publică). Fiecare adresă accesibilă pe internet este unică și descrie un router care este o rețea internă a unui vizitator pe internet, care leagă tabletele, telefoanele inteligente și calculatoarele de internet..

Majoritatea conexiunilor de bandă largă pentru întreprinderi mici și mijlocii au adrese dinamice IP. Aceasta implică faptul că adresele se vor schimba sporadic. Contrar, clienții cu bandă largă ciudat și majoritatea întreprinderilor au routere care sunt configurate cu adrese IP statice (care nu se schimbă). Prin urmare, pentru a elimina traficul intern din GA, un utilizator trebuie să afle tipul de adrese IP utilizate în organizațiile lor.

Excluderea IP Google Analytics

Trebuie exclusă traficul din cadrul departamentelor interne, cum ar fi personalul care vizitează site-ul sau chiar vizita proprie, pentru a obține date mai realiste despre Google Analytics. Excluderea IP se face cu Google Analytics, iar utilizatorul trebuie să precizeze toate adresele IP pe care doresc să le excludă. Proprietarii de site-uri trebuie, de asemenea, să rețină că multe filtre pot fi create pe un singur filtru în situațiile în care trebuie excluse mai multe adrese.

Țară / Oraș Excludere Google Analytics

Similar utilizatorilor de excludere a IP-urilor, un utilizator ar putea dori să excludă traficul dintr-un oraș sau dintr-o țară pentru o analiză excelentă. Prin urmare, un utilizator poate construi un filtru care elimină traficul din anumite națiuni ale lumii. Prin excluderea unei țări, opriți accesările provenite din orașe sau țări excluse din a fi parte din traficul Google Analytics. O țară sau un oraș poate fi exclusă dintr-un motiv major - pentru a împiedica accesul la spam. De exemplu, (India sau China) este o excludere a țării analitică Google care împiedică traficul din India și China, cu excepția căutării de trafic plătite.

Filtrarea traficului de căutare plătit este o altă tehnică de obținere a unor informații mai relevante dintr-o locație vizată. Acest lucru ajută la listarea informațiilor preferate în timp ce executați o campanie publicitară plătită într-o locație de piață țintă. În acest sens, proprietarul unui site poate determina modul în care un trafic de căutare plătit va folosi site-ul său și va trece printr-un canal de conversie.

November 28, 2017