Back to Question Center
0

Este conținutul răzuindu-se o formă de tehnologie SEO Black Hat: Ce trebuie să știți - expert de la Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Strategistul privind conținutul Semalt , Natalia Khachaturyan, avertizează că duplicarea conținutului pentru a crește volumul paginilor de conținut de pe site-ul dvs. poate să vă ruineze rapid campania online. În SEO, alimentarea utilizatorilor cu conținut original și proaspăt este o strategie pe termen lung care poate câștiga traficul site-ului dvs. real. Cu toate acestea, locuiesc pe tehnici SEO de pălărie neagră vă pot face probleme cu Google - lady godiva slot.

De asemenea, cunoscut sub numele de duplicare de conținut, răzuire conținut este una dintre pălăriile negre SEO tehnici utilizate în cea mai mare parte de către webmasteri pentru a rang înalt pentru convertirea lor cuvinte cheie. Unii webmasteri au lucrat pe presupunerea că creșterea paginilor de volum pe un site web ajută la creșterea implicării utilizatorilor și îmbunătățirea vizibilității afacerii. Cu toate acestea, această noțiune a fost dovedită greșită de către profesioniștii SEO, deoarece postarea conținutului de duplicare la un site duce la o rată ridicată de respingere.

Informații utile privind conținutul răzuit

Îmbunătățirea angajamentului utilizatorilor dvs. și lovirea pieței țintă în timp real este extrem de importantă atunci când vine vorba de marketing online și pe internet. Publicarea conținutului interactiv, original și proaspăt pe site-ul dvs. web vă ajută să vă atrageți atenția potențială a vizitatorilor. Cu toate acestea, unii webmasteri au luat un traseu de scurtătură prin optimizarea site-urilor web pentru conținutul răzuit pentru conversia cuvintelor cheie pentru a marca relevante.

Conținutul răzuit este în mod obișnuit marcat ca o practică privind încălcarea drepturilor de autor, executată de webmasteri pentru a stimula implicarea utilizatorilor și pentru a câștiga trafic real. Strategiile implementate de consultanții de marketing, comercianții online și webmasterii pentru a se clasifica în algoritmi spun mai multe despre ei..Datorită timpului tău suficient pentru a genera conținut interactiv și pentru a oferi informații utile vizitatorilor potențiali merită. Asigurați-vă că utilizatorii dvs. revin pentru a obține mai mult conținut de pe site-ul dvs. prin adăugarea de valoare conținutului dvs.

Motoarele de căutare își actualizează în mod regulat algoritmii pentru a detecta conținutul duplicat și răzuit. Iată câteva exemple de răzuire ca o formă de pălărie negru SEO:

Copiere și republicare de conținut

Publicarea și copierea conținutului de pe alte site-uri fără a adăuga informații utile materialului este o formă de tehnologie SEO de pălărie neagră care vă poate pune în pericol campania online. Pentru a evita răzuirea, vă recomandăm să adăugați informații valoroase și interactive conținutului dvs. pentru a ajunge la utilizatorii dvs.

Utilizarea tehnicilor automate

Utilizarea tehnicilor automate de modificare a unui articol existent prin simpla înlocuire a sinonimelor este o tehnică SEO de pălărie neagră. În loc să înlocuiți un articol curent cu sinonime pentru a crea sute sau mii de articole, faceți timp pentru a genera conținut proaspăt și a vă îmbunătăți vizibilitatea afacerii dvs.

Încărcarea conținutului, cum ar fi videoclipuri virale

Dacă ați încorporat conținut de pe alte site-uri fără a adăuga nici o formă de valoare utilizatorului final, luați în considerare revizuirea strategiei dvs. pentru a evita interzicerea și lista neagră a algoritmilor motoarelor de căutare

Reproducerea furajelor de pe alte site-uri web

Site-urile de comerț electronic care reproduc și copiază fluxurile pe alte site-uri și nu reușesc să adauge conținut unic cu intenția exclusivă de a beneficia de utilizatori pot face față unei interdicții de la Google fără a negocia rezultatele.

Optimizarea motoarelor de căutare este o schemă pe termen lung, care lucrează la îmbunătățirea vizibilității afacerii și la creșterea implicării utilizatorilor prin rezultatele neplătite. Fiind denumită tehnică SEO de pălărie neagră, conținutul răzuitor a dus la terminarea multor site-uri web. Dacă ați executat una dintre practicile descrise mai sus, luați în considerare revizuirea strategiilor dvs. și atingerea pieței țintă utilizând tehnicile de SEO de culoare albă.

November 29, 2017