Back to Question Center
0

Expert Semalt din Islamabad: Ce este un motor de căutare și cum funcționează?

1 answers:

Majoritatea oamenilor se întreabă adesea cum site-urile motoarelor de căutare s rank. Deci, ce este un motor de căutare și cum funcționează? Motoarele de căutare sunt site-uri web de pe internet care ajută utilizatorii să găsească informații stocate pe internet.

La cel mai de bază nivel, cuvântul "motor de căutare" este utilizat pentru a descrie motoarele de căutare crawler / spider, precum și directoarele alimentate de oameni. Ambele tipuri de motoare de căutare își colectează listele în diferite moduri, însă, în acest articol, Sohail Sadiq, un specialist de top de la Semalt , se concentrează pe motorul de căutare Google.

În primul rând, motoarele de căutare au 3 lucruri în comun:

1. Căutarea lor pe internet se bazează pe cuvinte specifice care sunt determinate ca importante

2. Ei stochează indexul acestor cuvinte și locurile în care au fost găsite cuvintele

3. Acestea permit vizitatorilor sau utilizatorilor să caute cuvinte sau combinații de cuvinte găsite în acel index

În timpul procesului de accesare cu crawlere, motoarele de căutare utilizează scripturi automate cunoscute ca păianjeni sau crawlere care navighează continuu pe web. Crawlerele sunt direcționate de un program care oferă URL-urile pentru accesarea cu crawlere a script-urilor.

După procesul de accesare cu crawlere, sunt indexate copii ale paginilor web găsite de păianjeni..Programul de indexare a site-ului înregistrează cuvinte din paginile individuale, împreună cu adresele URL în care au fost găsite cuvintele într-un tabel.

Atunci când un rezultat al motorului de căutare are ca rezultat răspunsul la o interogare introdusă de un utilizator, acesta furnizează rezultatele cele mai relevante în funcție de interogarea efectuată. În mod normal, rezultatele apar conform unui criteriu stabilit de algoritmi folosiți pentru a măsura relevanța conținutului față de cuvintele introduse de utilizatorul care caută informații specifice .

În timp ce formulele utilizate de motoarele de căutare sunt secrete bine păstrate, numărul de timp în care un anumit cuvânt apare în conținut și poziția sa în copia site-ului sunt de obicei principalii factori care determină relevanța paginii pentru cuvântul respectiv. Rezultatele care sunt considerate ca fiind extrem de relevante sunt listate în partea de sus a rezultatelor motorului de căutare comparativ cu rezultatele mai puțin relevante. Alți factori care determină modul în care rezultatele rangului motorului de căutare includ titluri de pagini, linkuri interne către alte pagini, linkuri primite de la alte site-uri de autoritate înaltă și etichete Meta.

Rezultatele plătite comparativ cu rezultatele organice

În mod normal, motorul de căutare oferă rezultate în două categorii: rezultate plătite și rezultate organice. Rezultatele organice apar datorită procesului descris mai sus. Pe de altă parte, rezultatele plătite implică o tehnică de marketing în care webmasterii plătesc motoarele de căutare pentru a permite site-urilor lor să apară în rezultatele căutării. În afară de faptul că site-urile sunt indexate, includerea plătită garantează că crawlerele își vizitează site-urile mai des. Motoarele de căutare diferite clasifică rezultatele plătite în mod diferit. În timp ce unele afișări cu afișare plătită sunt anunțuri, altele le arată ca rezultate, alături de rezultatele organice .

Ce este marketingul motorului de căutare?

Marketingul motorului de căutare, cunoscut sub numele de SEM, se referă la procesul de efectuare a modificărilor la un site pentru a-și îmbunătăți clasamentul în paginile de rezultate ale directoarelor și motoarelor de căutare. De cele mai multe ori, termenul SEM este folosit pentru a desemna tehnici plătite care vizează îmbunătățirea clasamentului unui site web. Acestea includ plata pe clic (PPC), plata pe includere, anunțuri banner și alte programe de marketing furnizate de motoarele de căutare.

Optimizarea motoarelor de căutare

Optimizarea motorului de căutare, cunoscut sub numele de SEO, este procesul de schimbare a structurii și a conținutului site-ului pentru a face mai ușor să apară în rezultatele motorului de căutare organic Source . Aceste tehnici includ:

  • Schimbarea etichetelor Meta sau a titlurilor
  • Optimizarea adreselor URL
  • Rescrierea textului corpului
  • Îndepărtarea conținutului flash sau a cadrelor
  • Includerea legăturilor de intrare, a legăturilor interne și a schimbului de legături cu site-urile autorităților
  • Includerea unui sitemap
  • Optimizarea conținutului folosind fișiere PDF
  • Optimizarea structurii directorului

November 29, 2017