Back to Question Center
0

Expert Semalt din Islamabad: Cum să blochez spamul referitor la Google Analytics

1 answers:

Spam-ul Referrer este o problemă crescândă pentru webmasterii și comercianții în aceste zile. Efectuează trucuri cu contul dvs. Google Analytics, denaturează vizitele autentice și extrag datele într-o mare măsură. O nouă creștere a spamului referrer a afectat diferite conturi Google Analytics și a făcut ca rapoartele de trafic să fie inutile pentru diferite proprietăți.

Din fericire, este posibil să blocați spam-ul referrer în contul dvs. Google Analytics - tech support service. Urmați sfaturile de la Sohail Sadiq, un expert principal de la Semalt .

Ce este spam-ul referrer?

Un spam referrer vizitează site-ul dvs. și lasă aceeași pagină în câteva secunde, astfel rata de respingere este de 100%. Spamatorii trimite spam-ul referrer într-un număr mare și utilizează o mulțime de tehnici pentru a trimite trafic de calitate direct pe site-urile proprii. Cu alte cuvinte, putem spune că spam-ul referrer are scopul de a trimite trafic de calitate pe site-ul web al unei terțe părți și vizite de calitate scăzută pe propriul dvs. blog sau site web. Informația referitor la informații este stabilită de diferite programe, software și browsere și poate fi ușor de înșelat și modificată. Spamatorii trimit traficul fals pe paginile dvs. web și creează o impresie că cineva tocmai a citit conținutul. Ca rezultat, ei creează backlink la paginile lor .

rapoartele Google Analytics nu sunt accesibile publicului, dar spammerii cunosc codurile dvs. de urmărire și încep să vă trimită trafic fals. În afară de ID-ul de urmărire, ei ghicesc codurile dvs. private și detaliile WordPress ale site-urilor și blogurilor terțelor părți. Aceste informații sunt apoi utilizate pentru a trimite vizite false la un număr mare de site-uri.

blocați spam-ul referitor la contul dvs. Google Analytics

Accesați secțiunea Achiziție >> Toate traficurile >> Recomandări din contul dvs. Google Analytics. Dacă vedeți câteva link-uri sau site-uri suspecte, este posibil ca spamul să apară pe site-ul dvs. pentru a bloca spam-ul referrer cât mai curând posibil.În funcție de calitatea traficului, referitorii pot fi folositori și pentru site-ul dvs., dar rata de respingere ar trebui să fie cât mai mică posibil.Din păcate, un astfel de trafic are o rată ridicată de respingere și blocarea spam-ului referrer este simplă, însă vă cere să aveți grijă de câteva lucruri: este regretabil faptul că nu puteți bloca spamul istoric, însă veți putea îmbunătăți în mare măsură măsurătorile site-ului dvs.

Metoda # 1:

Prima metodă de a bloca spam-ul referrer este de a face o listă cu referitori rău și de a le filtra imediat. Chiar și atunci când își schimba locația și proprietățile în timp, le puteți adăuga în mod constant la noii referenți, pentru a vă asigura siguranța și protecția site-ului. Dacă le-ați blocat o dată, va trebui să le blocați și în viitor, pe baza IP-urilor pe care le utilizează pentru a vă trimite traficul fals. Pentru aceasta, accesați secțiunea Audiența >> Tehnologie >> Rețeaua din contul dvs. Google Analytics și creați cât mai multe filtre posibil.

Trebuie să rețineți că cea mai mare parte a traficului de spam este sub numele dvs. de domeniu, nume extern valabil sau numele furnizorului de servicii SEO. În orice mod, este dăunător pentru site-ul dvs. și ar trebui să fie scăpat de cât mai curând posibil. Unele dintre site-urile pe care nu trebuie să le uitați să le adăugați la filtrele dvs. sunt SEOThing.co.uk, Googleweblight.com și Googleusercontent.com.

Metoda nr. 2:

Este posibilă eliminarea spamului referitor la rapoartele dvs. existente. Dacă verificați rapoartele existente, s-ar putea să observați că există spam care trebuie eliminat cât mai curând posibil. Accesați secțiunea Segmentare a contului Google Analytics și faceți clic pe opțiunea Segment nou. Aici puteți verifica dacă rapoartele dvs. existente sunt libere de spam-ul referrer sau nu. În caz contrar, puteți adăuga codul specific în fișierul .htaccess și puteți elimina orice spam.

November 29, 2017