Back to Question Center
0

Expert Semalt din Islamabad: Un ghid pentru blocarea referrelor spam și trimiterilor de ghost

1 answers:

Dacă ați observat vreodată un accent major în traficul către site-ul web și contul dvs. Google Analytics indică spam-uri sau site-uri web de calitate scăzută, este posibil ca site-ul dvs. să fi fost prins de recomandări de tip fantomă sau de spam-uri de referință. Deoarece această formă de spam lasă un impact semnificativ asupra informațiilor despre cont și de trafic pe care le primiți, este esențial să vă verificați contul Google Analytics și să observați ce modificări ar trebui făcute - best peru vacation packages.

Sohail Sadiq, un specialist principal în Semalt , oferă aici câteva aspecte practice în această privință .

Introducere în spam-ul ghost și spam-ul referrer:

Spam Referrer este traficul de pe site-ul dvs. care vine de la crawlere și boți și se impersonalizează cu link-uri de recomandare sau vizite de recomandare, în timp ce spam-ul de tip fantomă nu accesează site-ul dvs. și lasă o impresie în contul Google Analytics.

Bots și crawlere:

Crawlerele și roboții sunt roboții și crawlerele web care vizitează diferite site-uri web. De obicei, acestea sunt considerate inofensive și ar fi folosite pentru a accesa cu crawlere paginile și articolele dvs. web. Crawlerele și bots-urile bune se identifică ca site prietenos și nu se vor afișa niciodată în statisticile Google Analytics. Dar boturile sau păianjenii răi nu se pot recunoaște, așa că vor fi înregistrați de conturile Google Analytics. Aceștia accesează site-ul dvs. cu o rată de respingere în procente și părăsesc paginile web în câteva secunde.

Referințe Ghost

Referințele fantomă nu sunt prietenoase cu site-urile și pot provoca probleme grave pentru site-ul dvs. web. Nu accesează site-ul dvs., iar spamerii și hackerii au găsit această metodă pentru a exploata serverul Google Analytics. Ei, de asemenea, spoof de sesiuni pe site-ul dvs. și sunt spoof de evenimente organice și vizite prea. Mai mult decât atât, recomandările ghost adesea ghicesc codul de analiză și trișau Google Analytics în a crede că oamenii reali au lovit site-ul dvs.

Cum se blochează trimiterile de referință spam și ghost

Există modalități diferite de a împiedica trimiterea de referințe spam și de ghost în contul dvs. Google Analytics. Primul este de a utiliza filtrele, iar al doilea este de a le bloca cu totul..

Filtrele reprezintă o modalitate ușoară de a refuza traficul de calitate scăzută în rapoarte. Sunt ușor de creat și referințele nu se înregistrează niciodată după ce ați adăugat site-urile web suspecte la filtrele dvs.

Puteți edita fișierul .htaccess cu acest cod:

#STOP REFERRAL SPAM

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, SA]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, SA]

RewriteRule. * - [F]

Acest cod trebuie plasat împreună cu adresele URL pe care doriți să le eliminați. De asemenea, puteți copia și introduce linia "RewriteCond" pentru toate adresele URL pe care doriți să le blocați în contul Google Analytics.

Folosiți filtre pentru a bloca recomandările ghost

Este adevărat că blocarea prin fișierul .htaccess este ușor, dar cei mai mulți spam-eți sunt suficient de inteligenți pentru a nu lăsa să se întâmple. În astfel de circumstanțe, puteți utiliza filtre pentru a bloca recomandările ghost. Există o serie de tutoriale pentru a vă inspira. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să filtrați traficul de analiză de către numele de gazdă. Recomandările ghost și spam-ul referrer apar ca nume de gazdă incorecte în contul dvs. Google Analytics. Ar trebui să găsiți mai întâi locația acestora și să le blocați din secțiunea Admin. Asigurați-vă că ați blocat toate site-urile web suspecte și recomandările ghost utilizând această metodă.

November 29, 2017