Back to Question Center
0

Expertul Semalt Islamabad: Ce este Spam Referrer și cum să îl eviți?

1 answers:

Dacă monitorizați zilnic traficul site-ului dvs. și credeți că câștigă tracțiune, este posibil ca spam-ul referrer să fi lovit blogul dvs. În contul dvs - webmin install themes. Google Analytics, este posibil să observați din ce în ce mai multe linkuri de intrare care par să aducă trafic de calitate pe site-ul dvs., dar este absolut greșit. Când analizați energic sursele de referință ale legăturilor de intrare, veți vedea unele nume de domenii ciudate, cum ar fi best-seo-offer.com, Get-Free-Traffic-Now.com, 4webmasters.org, best-seo-solution.com , butoane-for-website.com, 7makemoneyonline.com, blackhatworth.com, ilovevitaly.com, priceg.com, resellerclub.com, prodvigator.ua, savetubevideo.com, kambasoft.com, screentoolkit.com și superiends.org.

Un specialist de top de la Semalt , Sohail Sadiq, asigură că este posibilă eliminarea spam-ului referrer cu unele tehnici.

Ce este spam-ul referrer?

Când tocmai ați dezvoltat site-ul dvs. și nu ați făcut SEO, este posibil ca site-ul dvs. să nu primească trafic. Dar dacă primește trafic din sursele necunoscute, trebuie să evaluați de unde provine traficul respectiv și cum interacționează cu contul dvs. Google Analytics. Alte nume de domenii pe care trebuie să le țineți cont sunt: ​​social-security.ru, o-o-----o.ru, vodkoved.ru, iskalko.ru, myftpupload.com, luxup..ru, websocial.me, slftsdybbg.ru, ykecwqlixx.ru, seoexperimenty.ru, econom.co, darodar.com, edakgfvwql.ru, sfaturiforum.info. O parte din spam-ul referrer este adăugat în contul dvs. Google Analytics de către spam-ul, iar rata de respingere este de până la 100%. Totul ca motoarele de căutare , link-urile de pe alte site-uri, anunțurile bannere și e-mailurile vă pot redirecționa către aceste site-uri suspecte. Din punct de vedere tehnic, acesta trimite solicitări HTTP către contul Google Analytics și aceeași cerere este apoi trimisă pe serverul dvs. web. Va trebui să localizați adresa IP a spamului referrer și să îl blocați în contul dvs. Google Analytics. Un referrer este util în analiza web statistică și determină care site-uri generează cel mai mare trafic. În plus, joacă un rol semnificativ în formularea strategiilor de marketing eficiente și puternice și vă ajută să asigurați securitatea site-ului dvs. pe internet.

Cum folosesc spamerii?

Referentul HTTP este întotdeauna deschis modificărilor și poate fi editat cu ușurință, ceea ce îl face suspect pentru webmasteri și benefic pentru spammeri. Hackerii și spam-urile modifică, de obicei, proprietatea referrer la o pagină web pe care doresc să o promoveze. Există două motive principale pentru care aceștia aleg să facă astfel de lucruri .

Pentru a spori traficul

Spamatorii dezvoltă scripturi automate care generează vizite la sute de mii de site-uri cu adrese false de trimitere, de obicei mai mult de zece vizite pe zi. Webmasterii și bloggatorii pot observa o creștere a traficului, iar impresiile sunt generate în conturile lor Google Analytics într-un număr mare. Aceste adrese URL false sunt adesea folosite pentru a păstra contul dvs. AdSense și pentru a edita fișierele jurnal. Puteți să le eliminați în contul Google Analytics, astfel încât site-urile spammerilor să nu primească trafic în numele dvs.

Creșterea legăturilor externe

Unele bloguri și site-uri pot publica un număr mare de referințe și pot include link-urile înapoi la site-urile lor. Acest lucru ar lăsa spamerii și hackerii să genereze o mulțime de backlink pentru site-urile proprii, ceea ce ar îmbunătăți în cele din urmă clasamentul motorului de căutare.

Cum se oprește spam-ul referrer?

Dacă gestionați un site web WordPress, puteți opri cu ușurință spam-ul referrer instalând un plug-in numit Stop Crawlers Web. Acest plugin poate fi descărcat de pe web sau poate fi împrumutat de la un prieten. Odată instalat, acest lucru va proteja site-ul WordPress de spam-ul referrer într-o măsură.

November 29, 2017