Back to Question Center
0

Ghid SEO de la Semalt - Tipuri de Factori de succes în motoarele de căutare

1 answers:

În tabelul periodic al factorilor care influențează succesul SEO, se afirmă că există trei grupuri majore: SEO pe pagină, SEO off-page și încălcări. În cadrul fiecăruia dintre grupurile menționate sunt alte subgrupe pe care le va explica Oliver King, managerul de succes al clientului Semalt . Subgrupurile conțin factori care au importanță pentru succesul campaniei SEO.

Combinații de factori de SEO

Nu există un singur factor pentru SEO care să garanteze proprietarului site-ului un rang înalt în motoarele de căutare - chile travel & tours. Asigurându-vă că unul are un titlu HTML excelent, acesta nu va clasifica bine pagina dacă nu conține conținut următor. S-ar putea avea foarte multe link-uri, dar dacă acestea nu duc la calitatea și conținutul interesant, ele nu sunt de folos. Aceasta înseamnă că trebuie combinat mai mulți factori pozitivi, pentru a spori șansele de succes. Cu cât sunt mai mulți factorii negativi, cu atât sunt mai mari cotele.

Factorii de succes pe pagină

Aceștia sunt factorii care se află sub controlul proprietarului sau al dezvoltatorilor. Proprietarul site-ului trebuie să ia în considerare conținutul pe care îl publică, indicațiile HTML pe care le utilizează pentru a ajuta atât motoarele de căutare, cât și utilizatorii să determine relevanța. De asemenea, trebuie să vă asigurați că arhitectura site-ului oferă confort și ușurință de navigare și nu ar trebui să împiedice activitatea motoarelor de căutare.

factori de succes în afara paginii

Editorul nu controlează direct acești factori. Motoarele de căutare utilizează, în cea mai mare parte, factorii off-page, deoarece au stabilit că bazându-se doar pe editor, nu au oferit cea mai bună experiență pentru utilizatori și vizitatori..Un exemplu este acei proprietari de site-uri care încearcă să se facă mai relevanți decât sunt în realitate. Există multe site-uri pe care motoarele de căutare trebuie să le acceseze cu crawlere. Privind la factorii de la fața locului nu este suficient pentru a determina dacă paginile de top pe SERP sunt cele mai bune sau nu. Utilizatorii online efectuează, de asemenea, căutări diverse, care probează motoarele de căutare pentru a-și diversifica și tacticile.

Încălcări și ranguri SEO

Obiectivul principal al motoarelor de căutare este să se asigure că oamenii își îmbunătățesc clasamentul de căutare. Acestea oferă mai multe resurse utile pentru a se asigura că obțin cele mai bune rezultate. În măsura în care obținerea clasărilor de căutare ideale este obiectivul lor, există acelea care folosesc tehnici considerate "pălărie neagră" sau "spam" destinate să facă un site să apară mai mult decât ceea ce este în realitate. Există anumite sancțiuni pentru site-urile web găsite să facă acest lucru. Scenariul cel mai defectuos este acela că ei sunt interzise în totalitate de la accesarea cu crawlere a motoarelor de căutare. O încălcare este în mod obișnuit orice activitate destinată să inducă în eroare motoarele de căutare să acceseze cu crawlere sau să manipuleze înțelegerea sa cu privire la ceea ce este relevant sau autoritar.

Căutare în funcție de ponderare Factori de clasificare

Factorii se situează între 1 și 3. Oamenii trebuie să acorde atenție factorilor cu un scor de 3. Cei care cântăresc 1 sau 2 nu sunt neapărat fără sens. Doar ei au o importanță mai mică. Încălcările cântăresc, de asemenea, dar în număr negativ .

Factori de SEO "lipsă"

Unele SEO cu experiență pot întreba de ce unele semnale nu apar. Motivul dat de Google este că unele dintre ele nu sunt la fel de importante. De exemplu, există peste 200 de semnale utilizate de Google și peste 10.000 de sub-semnale. Ideea nu este să se asigure că acestea acoperă fiecare dintre aceste semnale. Fiind ultra-specifice poate provoca probleme pentru motoarele de căutare.

November 29, 2017