Back to Question Center
0

Lucruri de luat în seamă Despre SEO - Semalt Expert

1 answers:

Pe măsură ce SEO continuă să evolueze, comercianții trebuie să-și schimbe tactica. Oliver King, expertul Semalt , spune că există mai multe modele avansate și eficiente de optimizare a motorului de căutare în fiecare zi. Este un răspuns la schimbările de genul celor de la Google, care și-au modificat algoritmul pentru a se asigura că oamenii nu le înșelă și nu le exploatează. În măsura în care este o strategie excelentă pentru a preveni necinstirea, înseamnă că și marketerii vor trebui să reînnoiască conceptele SEO

Importanța rentabilității investițiilor

Asigurați-vă că una dintre ele vizează cuvintele cheie pentru a crește clasamentul este un lucru bun pentru afaceri. Cu toate acestea, clasarea în clasamentul de căutare nu înseamnă că maximizați veniturile - logomarca correios brazil. Este eficient să utilizați instrumente precum KISSmetrics sau RJMetrics pentru a urmări clienții și interogările cele mai frecvent utilizate. În cele din urmă, acestea conduc la succesul financiar al mărcii. Oamenii ar trebui să înceteze să presupună că popularitatea relativă este o rentabilitate a investiției pozitivă .

Prietenie mobilă

Timpurile s-au schimbat atunci când oamenii puteau accesa internetul numai prin calculator. Odată cu creșterea numărului de proprietari de telefoane inteligente, oamenii continuă să facă dispozitivele mobile gadgetul predominant folosit pentru a efectua căutări. Google încearcă să promoveze această utilizare, garantând că site-urile care ocupă un loc înalt pe SERP au site-uri web optimizate pentru brandurile lor. Site-urile care nu sunt optimizate mobile au adesea sarcini care afectează SEO general. Asigurați-vă întotdeauna că nu există nimic care să împiedice încărcarea paginii pe dispozitivul mobil dacă site-ul este optimizat pentru mobil .

Du-te larg

Exprimate Vs. Implicat

Legăturile exprimate sunt cele care se leagă direct înapoi la site. Legăturile implicite se întâmplă atunci când un alt site menționează conținut de pe site-ul proprietarului. Orice mențiune din alt site acționează ca un vot de încredere și Google tratează acest lucru ca o expresie a popularității. În primul rând, cântărește importanța site-ului și cât de mulți oameni vorbesc despre el.

Marketing eficient al conținutului

Nu este nici un punct de a avea o campanie marketing SEO , dacă nu există nici un conținut valoros pentru ao susține. Dacă cineva nu poate comercializa pe deplin conținutul, atunci SEO devine inutil. Calitatea acestui conținut va avea întotdeauna prioritate față de cantitate. Există două metode pentru a avea un conținut de calitate: utilizarea statisticilor de cuvinte cheie pentru a spori vizibilitatea, schimburile de postări ale blogurilor clienților, oferirea unui index extins de întrebări frecvente și postarea conținutului pe care resursele valoroase și utilizate în mod obișnuit doresc să le conecteze.

Confruntarea cu SEO negativ

Este aproape imposibil să se prevină o campanie SEO rău intenționată împotriva site-ului. Cu toate acestea, cu ajutorul Instrumentelor Google pentru webmasteri, este posibil să conțină pagubele. Prin aceasta, se poate monitoriza și urmări toate statisticile pentru a identifica un comportament suspect. Cu cât identificăm mai devreme aceste amenințări, cu atât mai repede se poate lupta. Analiza negativă nevăzută poate duce la sancțiuni din partea Google .

Relații de construcție

Asigurați-vă că aveți relații cu alți comercianți stabiliți în interesul actual al nișilor. Relațiile de la un moment dat pot deveni benefice atunci când oamenii cu aceeași audiență țintă doresc să colaboreze .

November 29, 2017