Back to Question Center
0

Patru tipuri de conținut SEO care va ajuta să stimuleze vânzările

1 answers:

Un ingredient cheie al oricărei strategii SEO este un conținut de calitate, iar proprietarii de site-uri trebuie să lucreze în mod constant pentru a crea și publica un conținut excelent. Utilizatorii de internet sunt păstrați pe un site prin ceea ce îi atrage atenția, iar aceștia îi încurajează să renunțe la informațiile de contact.

V-ați gândit vreodată ce fel de conținut este cel mai potrivit pentru o afacere și cum poate fi îmbunătățit? Expertul Semalt , Max Bell, împărtășește o serie de strategii pentru a ajuta marketerii digitali să elaboreze o tactică de marketing concret privind conținutul pe o statistică a site-ului și informații despre vizitatori. După ce a obținut o înțelegere a performanței actuale a unui site, un proprietar de site poate produce patru tipuri de conținut la un cost redus, dar cu un impact ridicat asupra performanței site-ului.

În primul rând, blogurile sunt cele mai evidente tipuri de conținut de pe site - yahoo php mailer install. Blogurile oferă educație în profunzime pe diverse teme într-un format care este angajat, extrem de util pentru afacere și este focalizat pe cuvintele cheie. Blogurile transmit autoritatea, abilitatea și experiența afacerilor pe această temă. TechClient a aflat că 82% dintre clienții americani au încredere în informații și sfaturi de la bloguri, iar 62% dintre consumatori au plasat o comandă bazată pe postări pe blog.

În al treilea rând, studiile de caz reprezintă o oportunitate excepțională de a prezenta lărgimea și profunzimea afacerilor și progresul acestora, pe lângă colectarea de date de la potențialii conducători. Studiile de caz oferă șanse de control al mesajelor care privesc afacerea și produsele sau serviciile. Un vizitator de site poate accesa un studiu de caz prin furnizarea de e-mail și nume. Studiul de caz este transmis apoi prin e-mail utilizatorului și un mesaj de mulțumire scurt este inclus ca o modalitate de a vă prezenta amabilitatea .

În cele din urmă, videoclipul este o bucată de conținut care trebuie să se afle în manualul fiecărui comerciant. Dacă o fotografie este echivalentă cu o mie de cuvinte, atunci un videoclip trebuie să fie în valoare de două milioane. Conform experților de marketing digital , videoclipurile sunt prognozate să crească până la 85% din întregul trafic pe internet până în 2020 și să constituie una dintre cele mai eficiente metode de comunicare. Videoclipurile pot oferi un impact uimitor asupra site-ului SEO și a site-ului de afaceri numai atunci când sunt făcute în mod corect. Experții SEO susțin că sfaturile importante de folosire a video pentru a spori SEO includ optimizarea videoclipurilor, găzduirea de videoclipuri pe site-ul companiei și YouTube și includerea transcrierilor video.

November 29, 2017