Back to Question Center
0

Semalat: Spam-ul Google Referrer. Originea și scopul ei.

1 answers:

Spamul în conturile Google Analytics este o problemă obișnuită în aceste zile, care vine întotdeauna în două forme diferite: spam-ul de trimitere a boturilor și spam-ul referitor la ghost. Ryan Johnson Semalt Manager de Succes al Clienților, spune că spam-ul de referință pentru bot este o colecție de bots real care vizitează site-ul sau blogul dvs., făcând Google Analytics să-și numere informațiile de referință. Spamul de trimitere a ghost-ului este colecția de roboți care ocolește un site Web și atașează direct serverele Google Analytics - vaper pen coils. De fapt, ei nu vizitează site-ul dvs. Web și îi împiedică pe Google Analytics să contorizeze vizualizările de pagină și sesiunile. Prin urmare, aceste două categorii se deosebesc una de cealaltă, dar ambii vă pot distruge datele de analiză într-o oarecare măsură.

Poate trimite spam-ul rănit site-urile sau blogurile noastre?

În primul rând, permiteți-mi să clarific faptul că spam-ul referitor la trimiterea la Google Analytics apare atunci când hackerii sau spamerii încearcă să trimită date false în conturile dvs. Google Analytics. Ei folosesc protocoale specifice de măsurare pentru a efectua această acțiune și pentru a colecta adresele IP ale unui număr mare de persoane. Acestea trimit în mod regulat vederi false de pagină către contul Google Analytics cu ajutorul ID-urilor de urmărire ale UA, supraîncărcându-le cu informațiile de referință pentru site-urile și blogurile de calitate scăzută.

Scopul spammerilor și hackerilor este să vă facă clic pe link-urile lor de afiliere și să generați o mulțime de venituri din anunțurile proprii..Acestea oferă fie servicii contrafăcute, fie vă forțează să mergeți la paginile suspecte sau infecțioase. Cea mai bună opțiune nu este să vizitați site-urile sau blogurile spammer dacă doriți să vă asigurați siguranța și protecția.

Este Google Analytics spam rău?

Nu există pagube directe la site-ul dvs. web, pe lângă cantitatea minimă de hit-uri primite în fiecare zi. De asemenea, roboții suferă în servere, iar strategiile SEO nu vă pot ajuta să le blocați definitiv. Spamatorii și hackerii nu vor decât să-și clasifice propriile site-uri în rezultatele motorului de căutare și să împingă paginile dvs. web în spatele competiției. Astfel, acestea nu au nimic de-a face cu site-ul dvs. până când sau dacă nu se hotărăsc să vă fure informațiile dvs. personale .

Este un trafic real?

Doar pentru a fi clar, spamul de referință Google Analytics nu este un trafic real. Tipii din spatele lui nu au vizitat niciodată site-ul dvs., dar au trimis solicitări false către conturile dvs. de analiză prin intermediul anumitor roboți. Acestea se vor afișa în lista de site-uri Referrer dacă verificați zona Achiziție> Toate traficurile> Referință. Ele măresc rata de respingere a site-ului dvs. și reduc rata de conversie. Spamatorii și hackerii generează doar un ID de proprietate UA-XXXXY-Z și trimit vizite sau cereri false pentru a vă distruge afacerea pe internet.

Ce putem face pentru a combate spamul referitor la Google Analytics?

Puteți începe cu cele mai importante: accesați zona Setări din contul dvs. Google Analytics și dați clic pe opțiunea "Excludeți toate accesările de la păianjeni și boți cunoscuți". Aceasta este cea mai bună și mai cunoscută inițiativă a companiei Google și puteți utiliza această metodă pentru a remedia problema în câteva secunde. Alternativ, puteți să creați filtre și să excludeți referenții sau să editați fișierul .htaccess și să salvați setările înainte de a închide fereastra.

November 29, 2017