Back to Question Center
0

Semalt avertizează asupra diferitelor tipuri de site-uri WordPress Hacks

1 answers:

Dacă scanările dvs. de securitate revin pozitiv, este posibil ca site-ul dvs. să fi fost lovit de spammeri. Știm cu toții că WordPress este cel mai faimos și cel mai bun sistem de management al conținutului - crisis computer corp. Din cauza numarului mare si a volumului de site-uri WordPress online, este aproape imposibil pentru noi sa fim in siguranta de la hack-urile WordPress.

Ryan Johnson, un expert de top din Semalt , oferă aici o prezentare generală a diferitelor tipuri de site-uri de hacking online de pe site-ul WordPress pentru a vă menține în siguranță.

Malware

Malware-ul acoperă toate tipurile de programe și programe periculoase și nocive, precum viruși, troieni, ransomware și spyware. Veți vedea contul Google Analytics; malware, de asemenea, pop-up-uri în browserele de web care ne avertizează să o rezolvăm cât mai curând posibil. Ar trebui să instalați un program antivirus sau anti-malware pentru al elimina. Malware-ul poate face toate tipurile de lucruri nefaste, cum ar fi furtul detaliilor cărții de credit, informațiilor personale, deteriorarea site-ului dvs., ștergerea fișierelor importante și blocarea computerului sau a dispozitivului mobil până când plătiți răscumpărarea.

Phishing

Atacurile de phishing se întâmplă în majoritatea cazurilor prin e-mailuri care vă atrage să deschideți anumite atașări sau să vă conectați la câteva site-uri web, cum ar fi PayPal, banca Americii și altele. Ei vor să faceți clic pe link-urile suspecte și să pară autentice. În general, atacurile de tip phishing sunt menite să te păcălească, iar hackerii folosesc aceste e-mail-uri pentru a-ți fura acreditările pe internet. Nu trebuie să faceți clic pe niciun atașament de e-mail care pare suspect sau ciudat.

Injecții SQL

SQL este un limbaj de calculator folosit de blogurile și site-urile dvs. WordPress. SQL (Language Structured Query Language) ajută la comunicarea cu bazele de date. Pe scurt, injectările SQL pot înlocui interogările SQL cu codurile care conduc baza de date pentru a face ceva de genul hacking și phishing. Hackerii folosesc aceste informații pentru a vă fura datele și pentru a transfera fișierele de pe un computer în altul. Pluginurile Wordpress și diferite teme pot ajuta la prevenirea injecțiilor SQL.

Parole compromise

Cu diferite conturi de e-mail online, utilizatorii utilizează aceeași parolă pe diferite site-uri. În cazul în care hackerii descoperă una dintre parolele dvs., aceștia pot avea acces ușor la conturile dvs. multiple. De aceea, ar trebui să împiedicați compromiterea parolelor și să păstrați parole diferite pentru diferite conturi.

Actualizări de software lipsă

Experții WordPress sunt diligenți în ceea ce privește îmbunătățirea pluginurilor, a software-ului și a temelor. Utilizatorii Wordpress nu sunt diligent în ceea ce privește instalarea și actualizarea programelor lor. Astfel, lipsa actualizărilor de software vă poate duce să suferiți pe internet. Este sigur să spun că acest lucru a devenit una dintre problemele majore de pe internet și puteți pierde diverse fișiere și date valoroase din cauza actualizărilor software compromise.

Teme nesigure și pluginuri

Deoarece diferiți oameni contribuie coduri la WordPress în forme de teme și plugin-uri, hackerii pot răspândi malware-ul și virușii în ele cu ușurință. Cea mai bună protecție este păstrarea actualizării pluginurilor și temelor .

Politici de securitate slabe

Politicile de securitate slabe vă pot face să vă simțiți trist și afacerea dvs. poate înceta să crească. Dacă mai multe persoane au accesat site-ul dvs. web, nu este necesar să faceți apoi Admin. În schimb, puteți să le atribuiți roluri diferite și să le împiedicați să acceseze panoul Administrator al site-ului dvs. WordPress.

DDOS

Atacurile Distributed Denial of Service sunt pe scară largă și sunt lansate cu ușurință online. Ei pot aduce cu ușurință zeci de site-uri fără cunoștințele webmasterilor.

November 29, 2017