Back to Question Center
0

Semalt: Blocarea accesului la site-ul dvs. Conținutul cu taguri Meta și fișiere Robots.txt

1 answers:

Jason Adler, Semalt Client Success Manager, spune că este posibil să controlați ceea ce este distribuit Bing, Yahoo și Google atunci când păstrați datele securizate și nu le partajați pe internet . Datele pe care trebuie să le păstrați în secret includ informațiile de contact, ID-ul PayPal, detaliile cărții de credit, numele de utilizator și parolele. Ar trebui să blocați acest tip de informații de la indexarea în Google și în alte motoare de căutare - servidor vps windows brasileirao. Când este vorba de blocarea adreselor URL ale site-ului dvs., este posibil să opriți Google și alte motoare de căutare să acceseze cu crawlere anumite pagini sau articole. Înseamnă atunci când oamenii trec prin rezultatele căutării, nu vor vedea și nu navighează către adresele URL blocate. De asemenea, nu vor putea accesa conținutul său și puteți opri o mulțime de articole de la a fi văzute în rezultatele căutării Google. Iată cum puteți bloca accesul la conținutul site-ului dvs. web:

Blocați indexarea căutării cu metatichete: Puteți bloca cu ușurință paginile din afișarea în motoarele de căutare atunci când utilizați metaetichetele non-index pe codul HTML al site-ului dvs. Googlebot accesează cu crawlere pagini care nu au această etichetă meta și va lăsa paginile dvs. specifice din rezultatele căutării datorate. Permiteți-ne să vă spunem că această meta-tag va funcționa numai atunci când fișierul dvs. robots.txt nu va fi modificat.

Blocați adresele URL cu fișiere robots.txt: Fișierul Robots.txt este situat în rădăcina site-ului dvs. web și indică partea din site-ul dvs. web pe care nu doriți ca crawlerele motoarelor de căutare și păianjenii să fie indexate. Utilizează Standardul de excludere a robotilor, care este un protocol cu ​​un set de comenzi care indică locul și modul în care crawlerele web vor accesa site-ul dvs. Roboți..txt ajută, de asemenea, la împiedicarea ca imaginile să apară în rezultatele căutării, dar nu interzice utilizatorilor să lege site-ul dvs. de propriile pagini. Trebuie să țineți cont de limitările și restricțiile din fișierele robots.txt înainte de ao edita. Unele mecanisme vă asigură că adresele URL sunt blocate corespunzător. Instrucțiunile robots.txt sunt direcții, ceea ce înseamnă că ele nu pot impune comportamentul crawlerilor web. Toate crawlerele interpretează sintaxa în propriile moduri, iar fișierele robots.txt nu pot împiedica trimiterile la link-ul dvs. de la celelalte site-uri web. Google este bine să urmeze directivele fișierelor robots.txt, dar este posibil ca motorul de căutare să nu indexeze un site blocat din cauza politicilor sale.

Dezactivați Google Local și Proprietăți Google: Puteți bloca conținutul dvs. de a fi afișat pe proprietăți Google diferite după ce a fost indexat. Acestea includ Google Local, Google Flights, Google Shopping și Google Hotels. Când selectați să renunțați la afișarea în toate aceste postări, conținutul dvs. care a fost accesat cu crawlere nu va fi listat sau actualizat. Orice articol afișat pe oricare dintre aceste platforme va fi eliminat în 30 de zile de la oprire.

Concluzie:

Este important să ascundeți conținutul mai puțin valoros și util de la vizitatorii dvs. Dacă site-ul dvs. are subiecte similare în mai multe locuri, acest lucru ar putea lăsa o impresie negativă asupra motoarelor de căutare și a vizitatorilor dvs. De aceea ar trebui să ascundeți toate aceste pagini și să nu lăsați motoarele de căutare să le indexeze. Scapa de conținut de la o terță parte. Trebuie să scăpați de conținutul terț care nu este valabil pentru site-ul dvs. cu orice preț. Nu lăsați Google să vadă că partajați conținut de la terți deoarece motorul de căutare va vedea mai puțină valoare pe site-ul dvs. în acest caz. Când ați copiat conținut de pe un număr mare de site-uri, Google vă poate penaliza și puteți bloca articolele duplicate pentru a îmbunătăți rândurile Google.

November 30, 2017