Back to Question Center
0

Semalt: Ce este spamul crawler? Cum să o preveniți în trei simple ca pași ABC

1 answers:

Utilizăm Google Analytics pentru a monitoriza traficul site-ului nostru și pentru a aduna date despre vizite și rezultate. Între timp, este, de asemenea, important să obțineți mai multe informații despre spammeri și roboți și modalitățile în care acestea afectează site-urile noastre. Hackerii și spam-ul încearcă să ne păcălească datele Google Analytics în scopuri personale. Ei trimit roluri și lucruri rău-intenționate pe site-urile noastre, împiedicându-ne astfel să obținem o clasament bun în motoarele de căutare.

Ivan Konovalov, Semalt Managerul de Succes al Clienților, explică faptul că există două tipuri majore de referințe spam: spam-ul crawler și spam-ul ghost - купить диван брюссель. Spam-ul de tip fantomă reușește întotdeauna să păcălească contul Google Analytics în logarea vizitelor false chiar și atunci când roboții nu au vizitat niciodată site-ul dvs. Web. Crawler spam-ul, pe de altă parte, vizitează de fapt site-ul dvs. web, dar este greu să identificați dacă a fost angajat în conținutul dvs. web sau nu, deoarece rata de respingere este întotdeauna 100%.

Ce este spam-ul crawler?

În acest moment, sperăm că v-ați îmbunătățit cunoștințele despre spam-ul de trimitere și că sunteți pregătiți să cunoașteți spam-ul crawlerului. Spam-ul cu crawlere vizitează într-adevăr blogul sau web-ul dvs., dar nu are nicio interacțiune cu conținutul sau articolele dvs. Acest tip de spam este mai frecvent decât spam-ul fantomă, deoarece nu necesită multe resurse pentru a construi crawlerele. De fapt, internetul este plin de spam-uri crawlere și este adesea folosit de Google, Bing și Yahoo pentru a indexa un număr mare de site-uri. Scopul spam-ului cu crawlere este de a atrage oamenii să cumpere produse de la link-urile de afiliere. Spamatorii și hackerii continuă să răspândească roboții spam de pe crawler pe internet și să încerce să obțină link-uri înapoi la propriile site-uri web. Mai mult, ei folosesc spam crawler pentru a de-indexa site-ul dvs. din rezultatele motorului de căutare.

Cum se poate preveni spamul crawlerului în trei pași simpli?

Deoarece spam-ul cu crawlere accesează de fapt site-ul dvs. web, numele gazdei sunt valide și fiabile..Din păcate, nu va apărea ca spam-ul fantomelor și va crește rata de respingere. Spam-ul crawler arată nume de gazde valide și se distinge ca vizite valide, dar nu are nimic de-a face cu autenticitatea. De aceea, prevenirea spam-ului crawler este o măsură necesară dacă doriți să asigurați siguranța și protecția site-ului dvs.

Pasul 1: Identificați toate domeniile de spam și numele site-urilor web:

Pentru a identifica toate domeniile și site-urile de spam, trebuie să vă conectați la conturile Google Analytics și să urmați acești pași simpli:

  • 1. În partea stângă, ar trebui să navigați la opțiunea Achiziție;
  • 2. Alegeți opțiunea Tot trafic și mergeți la butonul Recomandări
  • 3. În zona principală a contului Google Analytics, trebuie să dați clic pe opțiunea Hostname (Nume gazdă) pentru a identifica spamul crawler;

De aici, puteți identifica dacă spam-ul crawler vă trimite vizite fals sau nu .

Pasul 2: Creați expresii regulate:

Odată ce ați identificat spamul crawlerului, următorul pas este să creați expresii regulate în felul următor:

  • traffic2cash \ .xyz | darodar \ .com | butoane pentru site-\ .com

Vă recomandăm să o puneți împreună cu Notepad și TextEdit, astfel încât să vă referiți din nou la pagina principală. Nu este necesar să editați expresia cu '|' - semn ca va opri expresiile de la îndeplinirea funcțiilor lor .

Pasul 3: Configurați filtrul personalizat și excludeți domeniile de spam și numele site-urilor web:

Pasul 3 și ultimul este de a configura filtrele personalizate și de a exclude toate domeniile de spam pentru crawlere. Pentru aceasta, trebuie să vă amintiți pașii următori:

  • 1. Accesați panoul Administrator al contului Google Analytics.
  • 2. În meniul de sus, faceți clic pe butonul Toate filtrele și selectați opțiunea de adăugare a filtrului în culoarea roșie.
  • 3. După crearea filtrului, trebuie să adăugați numele de domenii suspecte pe acesta și să nu uitați să verificați filtrele pentru a vă asigura că toate problemele au fost abordate.
November 29, 2017