Back to Question Center
0

Semalt: Ce este Spamul de e-mail? De ce guvernul are grijă de el?

1 answers:

Spam-ul prin e-mail este atât enervant cât și periculos pentru dvs. Igor Gamanenko, expertul Semalt , explică faptul că apare atunci când spamerii răspândesc materiale rău intenționate online, iar ținta principală este adresa dvs. de e-mail. Chiar și atunci când raportați o mulțime de expeditori ciudați către Gmail, Yahoo și Rediff, nu puteți scăpa complet de mesajele de e-mail spam, deoarece hackerii folosesc diferite tehnici pentru a-și viza utilizatorii.

Prin definiție, spamul prin e-mail este atunci când un e-mail îndeplinește oricare dintre următoarele criterii:

De ce guvernele se ocupă de spam-ul de e-mail

Guvernul Federal al SUA și Comisia Federală pentru Comerț (FTC) au manifestat preocupări legate de spam-ul prin e-mail și au inițiat în 2003 un act federal Can-Spam. Potrivit acestui act, utilizatorii pot înregistra e-mailurile lor, activitățile de pe adresele lor de e-mail - купить для собаки резиновую суку. Obligația primară a FTC este de a proteja drepturile consumatorilor și ale utilizatorilor într-un mod mai bun.

Țineți-vă atenția că spam-ul prin e-mail vă poate pune în pericol în multe feluri. Unele dintre ele au fost discutate mai jos:

 Riscurile financiare și de confidențialitate:  Întrucât e-mailurile spam sunt concepute și dezvoltate pentru a solicita informații financiare și date sensibile, cum ar fi ID-urile PayPal, numerele cărților de credit, precum și date private, cum ar fi numărul de securitate socială de la utilizatori, aceste date sunt apoi utilizate pentru furturi de identitate și diferite tipuri de infracțiuni online. Actul Can-Spam nu împiedică e-mailurile să ajungă la mesajele primite, dar restricționează numărul de spam-i prin blocarea adreselor lor IP pentru o durată de viață.


 Protecția copiilor:  Actul can-spam a fost dezvoltat pentru a elimina un număr mare de e-mailuri nesolicitate care fac reclame pentru copiii noștri servicii neadecvate și inutile pentru adulți. Nu există nicio modalitate specifică de a împiedica copiii noștri să își împărtășească adresele de e-mail, dar putem elimina numărul de expeditori care garantează siguranța lor online.

De ce spammerii trimit e-mailuri spam?

Șansele sunt că spam-urile doresc să vă hărțuiască adresele de e-mail, să vă acceseze computerele, să obțină beneficii financiare folosind detaliile dvs. și doresc să vă irită prietenii și familia online prin trimiterea de mesaje stupide tot timpul. Mai mult, unii dintre aceștia trimit mesaje de e-mail spam pentru a-și face publicitate propriile produse și încearcă să-i înșele pe utilizatori cu ajutorul imaginilor și clipurilor video atrăgătoare. Într-un fel sau altul, e-mailurile spam sunt periculoase și ar trebui să creați filtre pentru ID-urile și expeditorii de e-mail suspecte, asigurându-vă protecția și siguranța pe internet. Dacă sunteți prins de spammeri, puteți pierde o mulțime de bani și vă poate face ca afacerea dvs. să fie distrusă din cauza activităților lor suspecte și ilegale. Nu trebuie să vă abonați la buletine informative ciudate și să nu cumpărați nimic de la magazine online, care nu sunt de încredere.

November 30, 2017