Back to Question Center
0

Semalt: cel mai bun mod de a opri anunțurile pop-up

1 answers:

Google face o treabă excelentă de a ține sub control ferestrele pop-up. De aceea, marea ferestre pop-up care invadează experiența noastră de navigare indică câteva probleme majore. Din fericire, există multe modalități de a face față acestor reclame enervante și iritante. A scăpa de ferestrele pop-up nedorite și ciudate și de anunțul banner este o procedură bidirecțională - 8 port poe 60w. În primul rând, trebuie să eliminați orice adware sau malware de pe aparat. În al doilea rând, ar trebui să utilizați extensia browserului pentru a bloca reclamele pop-up și banner. Alte lucruri pe care trebuie să le țineți cont sunt menționate mai jos .

Curățarea ferestrelor:

Lisa Mitchell, expertul Semalt , explică faptul că, dacă executați programul antivirus AVG și acesta nu mai funcționează corect, ar trebui să căutați un alt instrument adware sau anti-malware. Majoritatea experților recomandă Malwarebytes Anti-Malware, care este bun pentru combaterea malware-ului și pentru eliminarea anunțurilor pop-up enervante de la sistemul dvs. Un alt program similar pe care îl puteți încerca atât pentru Windows 7 cât și pentru Windows 8 este AdwCleaner-ul Xplode, care vizează toate barele de instrumente, invadatorii de browser și adware-ul care creează ferestre pop-up într-un număr mare. Există o versiune falsă și ilegală a AdwCleaner care vă va cere să plătiți ceva pentru a elimina ferestrele pop-up și adware. Nu trebuie să optați pentru acest lucru și să descărcați numai versiunea originală a acestui instrument..

Suplimente pentru browsere:

Pentru a verifica extensiile și programele de completare în Windows 7 și Windows 8, trebuie să faceți clic pe pictograma din partea superioară și să faceți clic pe opțiunea Add-ons din meniul drop-down. Toate programele de completare au butoane separate pentru zonele Dezactivare, Eliminare și Opțiuni. Trebuie doar să dați clic pe butonul Dezactivați și să opriți afișarea malware-ului și a anunțurilor pop-up enervante în sistemul dvs. de operare. O altă metodă de reducere a numărului de anunțuri pop-up în Windows 7 și Windows 8 este instalarea software-ului Ublock Origin. Programul a fost prezentat de Raymond Hill și poate consuma diferite malware și adware care cauzează ferestre pop-up. Acesta vine cu o mână de filtre, cum ar fi EasyPrivacy și EasyList. De asemenea, puteți opta pentru Ghostery, care este cel mai bun și mai uimitor instrument pentru a bloca anunțurile pop-up. Poate bloca anunțurile Facebook, anunțurile DoubleClick și anunțurile Google Translate.

Opriți foișorul:

Pop-up-urile atacă cu ușurință site-urile Web și sistemele de operare pe care le utilizați pentru a promova mai multe produse online și pentru a face bani. Se numește foistware, care include platforme precum Google, Microsoft Bing, Ask, PUP și Google Chrome. O soluție ușoară este să instalați un program cunoscut sub numele de Unchecky. Blochează sau elimină pachetele de oferte care par legitime și apar sub formă de ferestre pop-up.

Opriți upgrade-urile Windows 10:

Microsoft încearcă să obțină noul sistem de operare Windows 10 pe mai multe dispozitive și a instalat un utilitar GWX (Get Windows 10) de pe Windows 7 și Windows 8. Vă solicită să faceți upgrade gratuit, ceea ce nu ar trebui să faceți. Vă recomandăm panoul de control GWX al Ultimate Outsider dacă doriți să blocați notificările promoționale ale Microsoft și ferestrele pop-up enervante. Alternativ, puteți să încercați anunțul de blocare a anunțurilor Ed Bott și să eliminați aceste anunțuri pop-up și bannere care vă pot crea pe Internet o mizerie .

November 30, 2017