Back to Question Center
0

Semalt: Cinci pași pentru a bloca traficul spam referrer în WordPress utilizând un plugin

1 answers:

Ivan Konovalov, Semalt Managerul de succes al clienților, spune că Wordpress are un număr mare de pluginuri care ajută la prevenirea sau blocarea spam-ului referrer într-o anumită măsură. Din păcate, spam-ul referrer este o modalitate eficientă de a îmbunătăți clasarea unui site web în rezultatele motorului de căutare. Hackerii și spam-urile continuă să caute modalități de a crește traficul site-urilor web, vizibilitatea motorului de căutare și credibilitatea afacerii. Pentru aceasta, folosesc diferite metode de trimitere spam. Din fericire, avem multe pluginuri WordPress care blochează temporar sau permanent conținutul de spam. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. WordPress nu va primi trafic fals și hackerii nu vor putea genera venituri prin legăturile site-ului dvs. De asemenea, nu vor putea accesa numele dvs. de utilizator și parola și nu pot să-și păcălească conturile Google Analytics.

Cum să eliminați malware-ul sau spam-ul referrer de pe site-ul WordPress?

În directorul WordPress Plugins, mai multe pluginuri pot fi folosite pentru a bloca traficul de spam. Toate pluginurile Referrer spam WordPress au baza de date, caracteristicile și caracteristicile specifice. Ele ajută la blocarea numelor de domenii suspecte într-un număr mare. Webmasterii pot monitoriza în mod activ toate site-urile cu referire la spam și pot îmbunătăți rata de respingere a acestora .

Modalități de blocare a spam-ului referrer sau a traficului de referință spam cu ajutorul pluginurilor:

Pasul 1: Reglați setările de pe tabloul de bord:

Pasul 2: Instalați și activați:

Odată ce plugin-ul a fost instalat pe site-ul dvs. WordPress, ar trebui să-l activați prin opțiunea de configurare -> Spam Referrer setări bloc și nu uitați să-l configurați în conformitate cu cerințele dvs. și natura site-ului.

Pasul 3: Configurați plugin-ul

În secțiunea de administrare a site-ului dvs. Wordpress, veți vedea câteva opțiuni pentru a vă configura pluginurile. Aceste opțiuni vă permit să blocați adresele IP ale spam-urilor, iar vizitele sau accesările acestora vor fi redirecționate către adresele URL personalizate.

Pasul 4: Creați domeniile personalizate:

În zona Configurare a WordPress, pluginul va oferi opțiunea de a crea domenii personalizate. Dacă credeți că pluginul nu poate bloca în mod adecvat anumite domenii spam și domenii suspecte, puteți adăuga manual adresa URL pentru a vă asigura siguranța site-ului dvs. Puteți găsi lista completă de site-uri suspecte în contul Google Analytics sau în forumurile online.

Pasul 5: Lista detaliată a domeniilor de spam:

În zona Setări a pluginului, puteți vedea lista detaliată a numelor de domenii de spam și le puteți bloca simultan, economisind o mulțime de timp. Listele actualizate pot fi de asemenea descărcate de pe internet sau de la serverul dvs. Dacă doriți să ajutați și partajați lista online, ar trebui mai întâi pe lista neagră toate aceste domenii, astfel încât acestea nu țin să vă trimită vizite false din comunitățile de internet. Faceți clic pe butonul Încărcați server și salvați setările pluginului dvs.

Care plugin este potrivit pentru dvs.

Pluginul Block Referrer Spam este cel mai bun și unul dintre cele mai tari pluginuri WordPress. Puteți să-l instalați din directorul plugin Wordpress și să-l activați instantaneu. Opțiunea de salvare automată sau de actualizare automată vă ajută să actualizați automat numele de domenii spam Source .

November 30, 2017