Back to Question Center
0

Semalt: Cum de a bloca WordPress Spam Bots? - Un ghid Super

1 answers:

Bărbații spam pot fi foarte încăpățânați când vine vorba de generarea de statistici utile pentru site-ul dvs. web. Ele scot în evidență informațiile dvs. de analiză, aduc date false și scapă multe linkuri de spam în secțiunea de comentarii. Din fericire, Frank Abagnale, un specialist de frunte din Semalt , știe cum să elimine spamul WordPress de pe site-ul dvs. WordPress.

boților de spam

Spamboturile sunt programe rău intenționate care sunt făcute pentru a efectua numeroase fraude pe internet. Aceste programe încearcă să creeze liste de e-mailuri pentru a-și răspândi instrumentele prin e-mailuri spam către alți utilizatori. Odată ce trimit o victimă făcând clic pe ele, computerul utilizatorului funcționează sub comanda atacatorului. Băneții spam încearcă să se înregistreze pentru conturi de utilizatori falsi, să denatureze datele de analiză și să fure informații despre clienți. Eliminarea acestor roboți este esențială.

De ce ar trebui să eliminați spam-urile WordPress

Persoanele care dezvoltă site-uri web au nevoie de marketing digital de îndată. Cu boot-uri de spam în execuție, eforturile de marketing digital nu pot fi posibile. Oamenii tind să sufere numeroase probleme cu privire la efectele spam-urilor. Spre exemplu, bot-urile de spam generează date despre site-ul dvs. care duc la informații false precum:

  • Rata mare de respingere
  • Traficul de referință din multe site-uri
  • Durata sesiunii de 0 secunde
  • Date demografice false
  • Vizite fanteziste

În consecință, planurile viitoare de marketing nu pot fi executate. În plus, alte planuri digitale precum SEO sunt afectate negativ..De exemplu, vizitele web false conduc la un eșec în clasament. Relevanța conținutului dvs. scade, pe măsură ce alți factori de clasificare continuă să eșueze .

Spamboturile pot aduce, de asemenea, numeroase linkuri de spam în secțiunea de comentarii a site-ului dvs. Utilizatorii dvs. pot cădea pentru atacurile lor de tip phishing. Ei tind să reacționeze rapid la probleme care pot face pe un utilizator să creadă că aceștia sunt utilizatori legitimi. În consecință, acestea pot conduce trafic la domeniile lor, afectând astfel rangul dvs.

Cum să oprești spambotul WordPress

Este ușor să împiedicați acești boti să acceseze site-ul dvs. Web. Prin aplicarea unor setări, puteți aplica măsuri de securitate adecvate pentru a vă asigura că numai vizitatorii umani vin pe site-ul dvs. Unele pluginuri pot aduce, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva efectului de spambot. Unele dintre modalitățile de a evita spam-urile de tip spam includ:

1. Instalarea pluginurilor de interes

Pentru unii utilizatori, este esențial să instalați niște plugin-uri individuale care să le protejeze site-urile de spam. De exemplu, un plugin cum ar fi blocarea adreselor spam personalizate poate împiedica utilizatorii să trimită spam către e-mail. Un plugin ca un bloc de bot poate împiedica boturile provenite de la unele dintre domeniile critice de referință pentru spam

Considerând că sursa pluginurilor este esențială. Unele pluginuri pot efectua efecte dăunătoare pe site-ul dvs., cauzând efecte importante de spam. Un plugin securizat poate fi blocul analitic al blocului WordPress. Acest plugin blochează traficul care provine din domeniul spam al referințelor de analiză Google.

2. Controlul secțiunii de comentarii

În unele cazuri de securitate, este posibil să fie necesar să blocați robotul de spam WordPress care intră în secțiunea de comentarii. Puteți utiliza pluginurile pentru a gestiona comentariile bots să apară pe comentariile dvs. WordPress. Pentru a controla comentariile manual, accesați setările de discuție. Aici puteți să editați sau să setați persoanele care ar trebui să comenteze pe site-ul dvs Source .

November 30, 2017