Back to Question Center
0

Semalt: Cum să blochezi pop-up-urile cu blocarea anunțurilor

1 answers:

Anunțurile pop-up au fost în jur de la începutul World Wide Web. Lisa Mitchell, expertul Semalt , explică faptul că, la fel ca și anunțurile banner, acestea sunt o modalitate ușoară pentru agenții de publicitate de a-și promova sau promova produsele și serviciile pe internet. În timp ce unele ferestre pop-up sunt utile și utile, un număr mare de ferestre pop-up ar putea deteriora site-ul dvs.

Ce este un anunț pop-up?

Mai întâi, să clarificăm ce este un pop-up - security conference portland oregon. Pop-up-urile sunt filele, ferestrele și casetele care se deschid automat și rămân acolo până când facem ceva pentru a le închide. Varianta primară a ferestrelor pop-up este o fereastră pop-under, fereastra care se deschide în spatele browser-elor web. Este adevărat că nu toate ferestrele pop-up sunt similare în caracteristici și proprietăți. Unele dintre ele sunt utile și nu vă solicită să introduceți numele de utilizator și parolele, în timp ce celelalte ferestre pop-up sunt enervante și dăunătoare pe măsură ce trimit cereri către utilizatori și le îndeamnă să se aboneze la buletinele de știri. Un exemplu de pop-up scareware este malwaretips.com.

Cum să blocați anunțurile pop-up?

Există trei modalități de a bloca un pop-up în piese: setările browserului dvs., blocarea anunțurilor, cum ar fi AdBlock și blocatoarele pop-up dedicate.

1..Blocarea pop-up în browserul dvs. Web

browserele web au propriile lor blocante pop-up implicite. Google Chrome, Firefox, Internet Explorer și toate celelalte browsere se ocupă diferit de anunțurile pop-up și nu toate acestea permit să selectăm dacă să blocăm ferestrele pop-up pe un site web sau nu.

2. Blocatoarele de anunțuri pop-up dedicate:

După cum sugerează și numele, blocarea ferestrelor pop-up se va concentra pe blocarea tuturor anunțurilor pop-up, indiferent dacă sunt utile pentru dvs. sau nu. Spre deosebire de blocurile de anunțuri, blocatoarele de ferestre de tip pop-up nu blochează alt tip de publicitate. Pentru a afla mai multe despre acestea, trebuie doar să tastați "cei mai renumiți blocatori de ferestre pop-up pentru Chrome", "blocanții pop-up populari și cei mai convenabili pentru Firefox" și "cei mai buni și cei mai utili blocanți de pop-up pentru safari" motor de căutare. Microsoft Edge nu are o metodă specifică de blocare a anunțurilor pop-up.

3. Blocatoare de anunțuri

Anunțurile pop-up sunt solicitate în aceeași metodă ca și anunțurile în pagină; blocatorii de anunțuri pot să-i oprească pe toți în mod prestabilit. În cazul în care nu ați utilizat anterior un bloc de anunțuri, vă sugerăm să încercați AdBlock. Acesta este unul dintre cele mai bune și utilizate pe scară largă anunțuri de blocare pe internet. Cu toate acestea, nu blochează automat toate anunțurile pop-up. Acest lucru se datorează diferențelor dintre anunțurile terță parte și prima parte. De exemplu, EasyList, un set de reguli și reguli de filtrare utilizate de fiecare blocator de anunțuri, ignoră adesea anunțurile pop-up primare. Dacă doriți să le monitorizați, ar trebui să verificați lista de filtrare a Fanboy's Annoyances. AdBlock va bloca cu ușurință solicitările care deschid ferestrele pop-up. Uneori, filtrele personalizate pot ajuta la oprirea ferestrelor pop-up prin filtrarea datelor nedorite. Un alt tip de ferestre de tip pop-up care pot fi blocate de AdBlock sunt anunțuri rău intenționate. În timp ce adware-ul este asociat cu site-urile gratuite de streaming torrent și descărcări gratuite de programe, site-urile principale sunt de asemenea vizate.

Este adevărat că nu toate anunțurile pop-up sunt iritante, periculoase sau enervante, dar puteți bloca majoritatea anunțurilor nedorite prin metodele menționate mai sus .

November 29, 2017