Back to Question Center
0

Semalt: Cum să blochezi pop-up-urile în Chrome

1 answers:

Dacă petreceți o mulțime de timp pe internet, este posibil să întâlniți reclame enervante și ciudate sub formă de pop-up-uri, anunțuri de bannere și anunțuri cu redare automată. Max Bell, Managerul de Succes al Clientului Semalt , explică faptul că toate aceste anunțuri sunt practic inevitabile, dar este posibil să se ia măsuri pentru a se evita toate acestea.

Blocați anunțurile pop-up în Chrome utilizând un plugin de browser:

Deși diferite pluginuri de blocare a anunțurilor pot fi utilizate cu Google Chrome, cel mai bun plugin este Adblock Plus - jeeves extended warranty. Funcționează silențios în fundalul browserului dvs. și nu lasă anunțurile să vă deranjeze. Dacă utilizați Firefox, nu puteți utiliza acest plugin. Cu toate acestea, sunt disponibile și alte pluginuri similare pentru utilizatorii Firefox. Trebuie doar să descărcați și să instalați Adblock Plus și să nu uitați să îl activați. Pluginul va fi integrat cu browserul dvs. Chrome, împiedicând ferestrele pop-up să apară timp de câteva zile.

Ce este Adblock Plus?

După cum sa menționat deja, Adblock Plus este un plugin care poate fi integrat cu browserul dvs. Google Chrome. Deschideți-o în browserul Chrome și vizitați Magazinul web Chrome, urmată de pagina Adblock Plus Extension. Aici veți vedea un buton albastru în colțul din dreapta, spunând Add to Chrome..Trebuie să faceți clic pe opțiunea respectivă, iar extensia va fi descărcată automat. După ce ați activat complet, nu este necesar să reporniți ferestrele sau browserul web, deoarece Adblock Plus va începe să funcționeze singur. Această extensie va adăuga un mic semn roșu în colțul din dreapta al browserului. În orice moment, este posibil să faceți clic pe el și să vedeți datele despre care anunțuri au fost blocate în browserele dvs. De asemenea, puteți să deblocați anumite site-uri sau pagini întregi și să modificați anunțurile direcționate din secțiunea Opțiuni .

Adblock Plus nu poate consuma conținut, în funcție de surse și formate. Dacă întâmpinați această problemă, trebuie să faceți clic pe butonul Stop și să debifați opțiunea Activarea acestui site pentru a dezactiva instantaneu toate sistemele de blocare a anunțurilor. În mod alternativ, puteți să le dezactivați din blocul de anunțuri și să actualizați paginile care conțin conținutul sau articolele pe care doriți să le verificați și să le citiți. Dacă totul se face în mod corespunzător, veți continua să citiți în mod normal conținutul.

Trebuie să vă amintiți că Adblock Plus nu asigură că toate anunțurile pop-up vor fi blocate în browserul dvs. Google Chrome, însă acestea capturează majoritatea acestora. Există câteva companii și mărci de pe lista albă care plătesc foarte mult pentru ca anunțurile lor să nu fie afectate de anunțurile de blocare a anunțurilor. Din fericire, companiile plătesc rar pentru astfel de anunțuri pop-up; înseamnă că puteți dezactiva aproape toate anunțurile de pe site-urile dvs. și de la browserele dvs. web.

Alternativa: Poper Blocker Pro:

Poper Blocker Proper este o alternativă la Adblock Plus. Este un instrument excelent, care nu este ieftin. Dacă doriți un program simplu, dar minunat, care nu afectează multe anunțuri pop-up și vizează numai ferestre de tip pop-up, vă sugerăm să încercați anunțul de blocare a anunțurilor Poper. Aceasta asigură faptul că ne oferă notificări rapide cu privire la blocarea unui anumit pop-up sau nu și vă permite să economisiți mult timp. În plus, notificările sale ne permit să blocăm sau să eliminăm anunțurile pop-up pe care nu vrem să le vedem în viitor.

November 29, 2017