Back to Question Center
0

Semalt: Cum să oprești WordPress Trackback & Pingback Spam

1 answers:

Trackback-urile și pingback-urile sunt o modalitate excelentă pentru editori și bloggeri de a împărtăși perspectivele cu fanii lor și de a continua conversații semnificative și utile cu cititorii și cu adepții prin scrierea lor. Trackback-urile sunt considerate a fi comentarii externe WordPress. De exemplu, dacă un site utilizează diferite programe de blogging și link-uri către articolele dvs., acesta va trimite manual notificări pentru a vă informa despre activitățile sale. Pe de altă parte, pingback-urile sunt exclusive pentru WordPress. Aceasta înseamnă că cineva se poate conecta la articolele sau blogurile dvs. numai atunci când ambele dintre dvs. folosiți WordPress ca sistem principal de gestionare a conținutului. În acest caz, ambele site-uri web ar trebui să permită pingback-uri, astfel încât postările să poată fi menționate corect. O mulțime de spammeri continuă să spamze trackback-urile și pingback-urile în fiecare zi.

Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Frank Abagnale, un expert de frunte din Semalt, oferă aici câteva modalități ușor de urmărit pentru a scăpa de ele și a le preveni în viitor.

Topsy Blocker:

Un Topsy Blocker funcționează în moduri diferite și are ca scop analiza trackback-urilor și pingback-urilor pe care site-ul dvs. le primește zilnic. De asemenea, verifică comentariile dvs. și elimină sursele ilegale, cum ar fi topurile..com. Dacă un expeditor se dovedește a fi de pe astfel de site-uri web, trackback-urile și pingback-urile vor fi setate automat ca spam. Trebuie doar să instalați și să activați acest instrument pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne liber de comentariile spam, pingback-uri și trackback-uri.

Antispam Bee:

Este sigur să spunem că Ansipam Bee este o alegere celebră și cea mai puternică pentru bloggerii WordPress. Are peste 200.000 de instalări active și este singura opțiune pentru validarea cu ușurință a trackback-urilor și a pingback-urilor. În plus, acest instrument verifică comentariile cele mai exacte și elimină comentariile inexacte de pe site-ul dvs. Web. Puteți să o instalați din opțiunea Setări> Antispam Bee și programul este gratuit. Setările sale implicite pot fi modificate oricând, pe baza cerințelor dvs. și a nișelor blogurilor. Cu toate acestea, setările implicite sunt suficiente pentru a merge dacă aveți un blog privat sau un site de pornire.

WP-SpamShield Anti-Spam:

WP-SpamShield este un program remarcabil și uimitor pe care ar trebui să îl luați în considerare deoarece vă ajută să scăpați de pingbacks și trackback-uri. Se inserează automat Captcha pe site-ul dvs. și îi cere tuturor vizitatorilor să introducă Captcha pentru verificare. Cu toate acestea, este posibil ca unii dintre cititorii dvs. să nu fie convinși de acest proces de verificare, astfel încât să îl puteți edita corespunzător. Acest sistem nu va bloca boturile care vor accesa cu crawlere blogul sau site-ul dvs. Web. În schimb, veți scăpa de comentariile spam, iar acest plugin funcționează exact ca firewall-urile. Comentariile spam sunt blocate, însă puteți configura setările din zona de administrare și faceți clic pe opțiunea Settings (Setări)> WP-SpamShield.

Concluzie - marcarea automată a comentariilor ca spam dacă conțin cuvintele cheie negre:

Pe lângă metodele de mai sus, WordPress ne permite să verificăm cu ușurință comentariile, pingback-urile și trackback-urile, astfel încât să le putem marca spam dacă ceva este irelevant. Orice comentarii care conțin cuvintele cheie sau frazele trebuie blocate și eliminate din postările dvs. instantaneu. Chiar și atunci când nu primiți notificările, trebuie doar să ștergeți aceste comentarii din zona de administrare a WordPress Source .

November 30, 2017