Back to Question Center
0

Semalt dă motive solide de a folosi Twitter în clasă

1 answers:

Nu ar fi greșit să spunem că Twitter este unul dintre cele mai populare și uimitoare site-uri media sociale. Este o rețea incredibilă, cu o mulțime de instrumente care îi ajută pe tutori și pe studenți să se conecteze.

Până în prezent, Twitter a devenit cel mai puternic site media social, atunci când este vorba despre afaceri, promovarea unui site, cauze non-profit, evenimente și educație. Aici, Andrew Dyhan, Semalt Manager de Succes al Clienților din Semalt, a vorbit despre modalitățile remarcabile de a folosi Twitter într-un mod mai bun în clasă .

Evenimente și anunțuri în sala de clasă

Unul dintre beneficiile cele mai bune și mai uimitoare de a folosi Twitter în sala de clasă este faptul că face evenimentele de clasă și anunțurile mai ușor și mai rapid. Puteți să distribuiți informații despre evenimente viitoare, teste, chestionare și tot ceea ce considerați că este esențial pentru studenți - kormoran boats. Puteți folosi chiar Twitter pentru a posta proiecte, misiuni și evenimente speciale online. Datele examenului pot fi anunțate și prin intermediul acestui site media social. Studenții de la Oldouk pot lua legătura cu noii studenți și toți pot comunica între ei prin pagini și comunități Twitter.

Promovarea discuțiilor în curs

Profesorii și studenții noștri pot promova discuțiile în curs de desfășurare pe Twitter, după încheierea sesiunii, ceea ce va ajuta noii veniți să învețe o mulțime de lucruri noi. detalii și pentru a le încărca pe Twitter Diverse studenți care sunt dispuși să solicite admiterea la colegiu pot beneficia de aceste clipuri video și de audieri.Acesta le permite, de asemenea, profesorii să știe totul despre defectele lor, precum și despre problemele studenților.

Urmărirea câmpului de carieră

Studenții tineri care explorează diferite cariere și domenii pot găsi informații și conținut relevant pe Twitter. Pentru profesori, este foarte ușor să partajați lucrurile utile online, astfel încât tot mai mulți studenți să poată beneficia. Cu alte cuvinte, putem spune că Twitter este o modalitate excelentă de a interacționa cu profesorii sau studenții dvs. pentru a vă ajuta reciproc să aleagă cariera potrivită. Prin intermediul Twitter, profesorii noștri pot să-și învețe studenții și să împărtășească postările de locuri de muncă în interiorul și în afara campusului, astfel încât să poată depune cererile în consecință.

Exerciții de scriere creativă

Pentru profesori, este foarte ușor să creați și să distribuiți online exerciții de scriere. Mai degrabă decât trimiterea manuală a proiectelor către toți studenții, profesorii noștri le pot încărca pe Twitter, astfel încât elevii din afara campusului să învețe și ceva nou din aceste exerciții. Invitați elevii să participe la aceste exerciții în interiorul și în afara sălii de clasă și să le pună la dispoziție atât pe Facebook, cât și pe Twitter. Asigurați-vă că ați introdus hashtag-urile potrivite în tweets astfel încât conținutul dvs. să rămână disponibil pentru un număr mare de persoane.

Blogging și Social Media

Profesorii noștri își pot învăța elevii cum să câștige bani online prin Twitter. Este o platformă excelentă de a vă distribui postările pe blog și de a implica tot mai mulți oameni. Pe Twitter, este important să scrieți povestiri eficiente care să încurajeze tot mai mulți oameni să participe la orele online și offline .

November 29, 2017