Back to Question Center
0

Semalt: De ce comentariile spam sunt rău și cum să le identifice?

1 answers:

Dacă aveți un site de afaceri sau un blog, este posibil să întâlniți problema comentariilor spam. Cu cât este mai cunoscut blogul dvs., cu atât mai multe comentarii pe care este posibil să le primească. Din păcate, nu este nimic altceva decât să fii frustrat sau să instalezi câteva pluginuri pentru a scăpa de comentariile spam.

Comentarii, Pingbacks și Trackback-uri:

Înainte de a merge mai departe, Frank Abagnale, un expert de top Semalt , explică aici diferența dintre aceste trei termeni:

Comentarii - Comentariile sunt create atunci când un bot sau un om utilizează zona de comentarii a blogului dvs. pentru a-și exprima ideile sau gândurile.

Pingbacks - Pingback-urile sunt create automat atunci când o persoană leagă postul dvs. pe site-ul propriu.

Trackbacks - trackback-ul este o notificare manuală de către spammer-ii că a lovit blog-ul tău și a creat un proces automat de a te irita cu comentarii spam.

Din păcate, trackback-urile, pingback-urile și comentariile sunt toate dăunătoare pentru site-ul dvs. web, și ar trebui să scăpați de ele cu orice preț.

De ce sunt comentarii negative despre spam

Unii webmasteri și bloggeri încearcă să umfle numărul de comentarii și să continue aprobarea comentariilor pe care le consideră legitime. Nici măcar nu știu că comentariile spam au ajuns la blogurile lor și că le vor crea probleme.

Google și alte motoare de căutare dau naștere la legăturile rele..Nu include site-urile și blogurile cu link-uri de calitate scăzută sau rău, dar include toate tipurile de site-uri web care încearcă să creeze propriile linkuri în secțiunile de comentarii. Google nu-i plac blogurile sau site-urile cu multe comentarii care conțin backlink către alte site-uri web.

Comentariile spam indică o lipsă de moderare și înțelegere. Este adevărat că comentariile privind spam-urile demonstrează că aveți o lipsă de înțelegere și că nu puteți modifica corect comentariile. De exemplu, dacă aveți un site web de tehnologie și primiți comentarii referitoare la vehicule sau educație, este posibil ca cineva să încerce să-și lase linkurile înapoi în zona de comentarii și aceasta este ceea ce trebuie să modificați.

Vizitatorii dvs. vor pierde încrederea în produsele sau serviciile dvs. Înseamnă că atunci când cineva dă clic pe link-urile din zona de comentarii și este redirecționat către ceva din context, își poate pierde încrederea în brand și nu va cumpăra în viitor produsele și serviciile dvs.

Cum să identificați comentariile spam?

Este greu de identificat comentariile spam, iar unii bloggeri și webmasteri vor aproba pur și simplu un număr mare de comentarii în fiecare zi. Dar puteți să aveți în vedere următoarele lucruri:

Vreți cititorii dvs. să facă clic pe lucruri irelevante? Dacă nu, atunci nu trebuie să aprobați comentariile care nu aparțin articolului dvs. și nu au nimic de-a face cu subiectele dvs. În mod alternativ, puteți elimina linkurile către site-uri în acele comentarii, le puteți edita puțin și le puteți aproba.

Numele real și ID-ul de e-mail ar trebui să fie verificate în timp ce aprobarea unui comentariu. Asigurați-vă că persoana a folosit câteva cuvinte cheie în comentariu, dar nu ar trebui să existe umplutură de cuvinte cheie. Pentru aceasta, puteți instala un plug-in SEO Spammer.

Este vorba despre comentariu sau despre postul dvs.? Ar trebui să verificați corect dacă comentariul se referă la articolul dvs. sau nu. Nu este necesar să continuați să aprobați un număr mare de comentarii dacă acestea nu aparțin site-ului sau blogului dvs.

Când e vorba de urmărirea comentariilor spam, trebuie doar să ții cont de punctele de mai sus și ar trebui să fii în regulă. Unele site-uri web și bloguri utilizează pluginuri specifice pentru a scăpa de comentariile despre spam, cum ar fi Akismet Source .

November 30, 2017