Back to Question Center
0

Semalt Definește pluginurile WordPress pe care trebuie să le supraîncărcați

1 answers:

Un plugin în WordPress este un software care conține mai multe funcții care sunt utilizate pentru a impulsiona un site web WordPress. Pluginurile Wordpress pot adăuga noi funcții sau pot extinde funcționalitatea site-ului. Se pot adapta, de asemenea, la diferite tipuri de site-uri WordPress, cum ar fi un blog, un site personal sau un site Web Woo Commerce. Cu toate acestea, nu toate pluginurile sunt utile și merită instalate pe site-ul dvs. WordPress.

Ryan Johnson, un expert de frunte al Semalt , specifică aici câteva dintre pluginurile esențiale pe care trebuie să le țineți cont - top app developers companies.

1. WP Rocket

Este un plug-in WordPress cache care poate fi configurat cu o configurație minimă. Se lansează după activare, permițând site-ului dvs. să se încarce cât mai repede posibil. Site-urile de încărcare rapidă atrag mai mult trafic pe site-ul dvs. Caracteristicile WP Rocket includ setarea rapidă, cache-ul browser-ului și paginii, preincarcarea site-ului, optimizarea bazei de date, compatibilitatea multisite, compatibilitatea CloudFlare, compatibilitatea multilingvă,.

2. Slider Revolution

Vă ajută să afișați conținut atractiv. Este cel mai bun cursor receptiv. Sunt disponibile șabloane personalizabile, minunate și pre-construite. Printre caracteristicile sale se numără planșele receptive, animațiile slider, opțiunile de vizibilitate și comportament, funcțiile API, CSS / JavaScript personalizat, adăugarea cursorului dintr-un șablon, suport pentru fonturile Google, funcția de import / export / înlocuire și adăugarea de straturi, buton, audio, video, printre altele. Este important să rețineți că acesta este un plugin WordPress premium, iar prețul său cel mai mic începe la 25 USD.

5. WPForms

Acest plugin WordPress vă ajută să creați formulare eficiente care sunt invitative, ajutând astfel oamenii să vă contacteze separat de e-mail. Este un constructor drag and drop. Prin urmare, trageți și plasați funcția dorită, poate un meniu derulant, în formular. Sunt disponibile și șabloane de formă pre-construite. Funcțiile WPForm includ constructor de formate de tip drag and drop, module prietenoase pentru mobil, șabloane de formate, notificări instantanee, gestionarea intrărilor, protecția împotriva spamului, date despre geolocație și diverse add-on-uri, cum ar fi PayPal Add-on, Add-on strips, Adăugați, printre altele.

6. WPBakery Visual Composer

WPBakery este un excelent constructor de pagini care integrează și suportă alte pluginuri WordPress. Cu acest plug-in WordPress, puteți construi rapid orice aspect pe care doriți pe site-ul dvs., cu ajutorul constructorului drag and drop. Este compatibil cu Woommerce și foarte prietenos SEO, prin urmare, poate fi folosit pentru o gamă largă de site-uri. Caracteristicile sale sunt cod orientate pe obiecte, multi-lingvistic gata, editor frontend și backend, suport personalizat de stiluri postale, filtre de imagini printre altele.

November 29, 2017