Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie tipurile de SEO pe care fiecare marketing trebuie să știe

1 answers:

Fiecare afacere necesită o prezență online suficientă pentru a face clienții de pe internet. Pentru cele mai multe setări de comerț, oamenii preferă să efectueze marketingul digital , precum și alte proceduri online, care fac din brandul permanent vizibil pentru public și, în cele din urmă, atrage un cumpărător doritor. Webmasterii folosesc diverse metode care ajută acest proces să apară cu succes. Unele dintre metodele de marketing digital pot include Social Media Marketing, precum și tehnici tradiționale precum marketingul de conținut - how to create a personal logo in photoshop.

În alte cazuri, Frank Abagnale, managerul de succes al clientului Semalt , sugerează să utilizeze Optimizarea motorului de căutare pentru a obține trafic de la persoane care caută articole online.

Search Engine Optimization este o metodă de marketing digital care împrumută strâns din marketingul de conținut. În această abordare, webmasterul dorește să obțină vizitatori pe site de la persoane care caută articolele din unele dintre motoarele de căutare convenționale. Prin aplicarea diferitelor tehnici, este posibil ca site-ul dvs. să aibă un rang înalt în paginile de rezultate ale motorului de căutare, făcând site-ul dvs. să aibă anumite beneficii. SEO este o procedură complicată și poate diferi în execuție. De exemplu, este posibil să faceți trucuri murdare și să furiți algoritmul Search Engine pentru a vă clasifica site-ul în mod ilegal. Există multe tipuri de SEO. Aceste tipuri pot avea sau nu consecințe nocive asupra utilizatorului sau a persoanei care le utilizează. În alte cazuri, întreprinderile obțin profituri imense din lucrările și succesele fiecărei metode de hacking .

Pălărie albă SEO

Black Hat SEO

Această metodă încearcă să păcălească algoritmul motorului de căutare pentru a clasifica mai întâi site-ul web. Unele dintre metodele de aici pot fi în regulă, dar altele introduc concurență neloială în rândul utilizatorilor, în majoritatea cazurilor, utilizatorii se confruntă cu momente de decalaj, precum și cu sancțiuni asupra motoarelor de căutare. Aceste metode pot include tehnici precum umplutura de cuvinte cheie, precum și aplicarea SEO negativă asupra unui concurent.

Hat SEO

La fel ca și pălăria albă și pălăria neagră SEO , este posibil să existe și o zonă gri între ele. Există câteva tehnici de marketing digital care se pot califica drept pălărie albă și pălărie neagră. Aceste metode formează tehnici SEO de pălărie gri. Ar trebui să aveți grijă atunci când aplicați aceste metode deoarece puteți obține o penalizare de la motoarele de căutare.

Concluzie

Există multe metode pe care proprietarii de afaceri eCommerce le pot utiliza pentru a clasifica site-urile web. În cele mai multe cazuri, aceste metode implică tehnici care să crească vizibilitatea site-ului. Este esențial să cunoașteți tipul de SEO utilizat pentru site-ul dvs., deoarece aceste tehnologii pot însemna rezultate diferite în ceea ce privește performanța tehnicilor dvs. de marketing. De asemenea, puteți evita sancțiunile dure, cum ar fi de-indexarea .

November 29, 2017