Back to Question Center
0

Semalt dezvăluie trucuri simple pentru a elimina înregistrarea în WordPress a utilizatorilor de spam

1 answers:

Pentru noii utilizatori WordPress, este posibil să primiți multe notificări despre conturile false de înregistrări de cont noi care apar pe site-ul dvs. WordPress. În cele mai multe cazuri, acestea sunt site-uri de spam care conduc acest trafic din domeniile de spam referale. Este esențial ca fiecare proprietar al site-ului să oprească spamul WordPress.

Unele dintre tacticile pe care oamenii le folosesc pentru a preveni spam-ul WordPress sunt disponibile în acest ghid SEO oferit de Jack Miller, un expert de top de la Semalt - arrampicata milano bambini baby.

Puteți opri activitățile spam-urilor, cum ar fi înregistrările false ale acestora. Acestea sunt log-in-uri de navigare bazate pe programe malware care nu provin neapărat din vizitatorii umani. Spambotul încearcă să înșele sistemul în a acționa ca și cum ar fi vizitatori adevărați legitimi. Puteți fi capabil să oprească spam-ul WordPress folosind unele dintre tehnicile de mai jos:

1. Setați rolul de utilizator implicit în WordPress

Un mod sigur de a opri spamul WordPress poate fi schimbarea setărilor implicite de înregistrare a utilizatorilor. Când această opțiune este deschisă tuturor, botneturile pot să deschidă conturi noi. Această caracteristică are ca rezultat numeroasele notificări deranjante privind crearea unui nou cont de utilizator. Pentru a realiza acest lucru, conectați-vă la contul dvs. WordPress și mergeți la setările generale. Din această secțiune, debifați butonul "membru". În acest fel, nimeni nu poate să se înregistreze pentru un cont pe site-ul dvs. Web. Pentru a permite înscrieri selective, puteți seta acest buton pentru a vă abona. Opțiunea abonatului poate oferi o modalitate sigură de autentificare a conturilor de utilizator noi pe site..

2. Utilizarea formularelor de înregistrare a utilizatorilor

Pentru începători care au nevoie de utilizatori pentru a se înscrie pe site-urile lor, este esențial să se creeze formulare de înregistrare a utilizatorilor. Formularele personalizate de înregistrare pot combate efectul spam-urilor care pot crea noi conturi de utilizator. O modalitate creativă de a crea un formular de înregistrare personalizată poate include utilizarea addonilor de înregistrare a utilizatorilor WordPress. Puteți obține un formular mai sigur decât forma implicită WordPress. Căutați, instalați și activați un plugin pentru formularul de înregistrare. Din acest meniu, puteți să vă creați formularele personalizate de înregistrare.

3. Activați activarea e-mailului

Activarea funcției unei legături de activare a e-mail-ului poate fi o măsură de securitate bună de adoptat. Spambotul nu poate să ocolească această măsură de securitate, spre deosebire de vizitatorii umani. Această setare înseamnă că un utilizator trebuie să posede o adresă de e-mail validă. De aici, aceștia trebuie să poată da clic pe o legătură de activare care este trimisă la adresa lor de e-mail pentru verificare. Pentru a activa această funcție, puteți permite e-mailurile din meniul metodei de verificare a utilizatorului. Pentru a ajunge la această setare, accesați "înregistrarea utilizatorului" .

4. Utilizați aprobarea administratorului

Este posibil ca unele site-uri web să nu aibă mulți utilizatori. În acest caz, puteți decide să aprobați manual conturile de utilizator. Puteți avea posibilitatea de a accepta sau de a refuza înregistrarea unui cont de utilizator la cerere în cadrul setărilor și apoi înregistrarea utilizatorului. Această metodă este ușor de folosit și oamenii pot obține controlul prin e-mailuri prin obținerea unui cont de utilizator.

5. Utilizați codul captcha

Captchas face un criteriu de înregistrare a site-urilor pure bazate pe om. Puteți să opriți spamboturile WordPress folosind captcha. Aceste sarcini de informare umană asigură că numai o ființă umană poate ocoli autentificarea specială .

November 30, 2017