Back to Question Center
0

Semalt Directs Cum sa blocheze butoanele pentru site-ul si Darodar Bots

1 answers:

Mulți proprietari de site-uri au observat darodar.com și domeniile buttons-for-website.com afișate în rapoartele Google Analytics. Aceștia se adresează ca trimiteri care trimit o cantitate considerabilă de trafic - oticas online. Ei nu fac rău mult site-ului, dar numărul de vizite pe care le prezintă pe site-ul afectează ratele de respingere și timpul petrecut pe pagină. Rezultatul este că algoritmul de căutare Google o va trata ca o problemă de calitate și că oamenii nu găsesc ceea ce caută pe site. În consecință, acestea reduc clasamentul de căutare al site-ului web. Este posibil ca organizațiile mari să nu pară prea mult, ci pentru o afacere de dimensiuni mici, cu un site web, ar putea să-și facă sau să-și desființeze operațiunile.

Alexander Peresunko, managerul de succes al clientului Semalt , prezintă aici câteva modalități practice de depășire a acestei probleme.

Ambele crawlere se leagă înapoi la un site care pare a fi legitim. Darodar pare să ofere analiza site-ului pentru utilizatori, în timp ce butoanele pentru site oferă întreprinderilor o șansă de a-și împărtăși adresa URL prin intermediul unor funcții precum + AddThis. În acest caz, problema legitimității pare să se încheie, deoarece unele surse au dezvăluit intenția infracțională a acestor două site-uri. Darodar a fost mai mult decât butoanele pentru site și a creat un "botnet". Un botnet este o rețea de computere infectate cu virus, a căror intenție este de a compromite securitatea calculatorului. Oferă hackerilor vulnerabilitățile de care au nevoie pentru a obține intrarea înapoi în sistem. Cel care controlează botnet direcționează activitățile acestor rețele.

Botnet-ul include mii de adrese IP, ceea ce face dificilă blocarea cu succes a crawler-ului prin Excluderea IP din Google Analytics. Articolele frecvente indică faptul că botul continuă să infecteze site-urile web prin intermediul unuia sau mai multor programe cu un virus încorporat. Soundfrost este un utilitar de descărcare popular care conține virusul menționat.

Utilizarea roboților..metoda txt pentru a bloca butoanele-pentru-site-ul web și darodar, așa cum ar fi cu alte crawlere / păianjeni, nu ar fi la fel de eficace, deoarece directivele se bazează pe respectarea voluntară. În cazul în care proprietarul rulează în prezent strategiile Black Hat, activitățile lor nu respectă orientările stabilite.

Botul darodar are mai multe utilizări. Unul dintre ele este acela de a stimula în mod artificial SEO-ul unui site prin direcționarea traficului către site. Configurația sa este astfel încât să nu apară ca un crawler. Se pare că un vizitator efectiv și motorul de căutare îl vor include în rapoartele lor, ducând astfel la ștergerea datelor din Google Analytics. Acest lucru este cunoscut sub numele de spamming link-ul, ceva care a devenit mai puțin eficient datorită actualizărilor recente ale algoritmului.

Wikipedia definește spam-ul referrer ca o formă de spamdexing care implică solicitări repetate folosind un URL de referință fals într-un site pe care spammerul dorește să-l facă publicitate. Site-urile se leagă din greșeală înapoi către site-ul spammerului, care înregistrează ca trafic pentru ei. Este benefic pentru spammer, deoarece link-urile gratuite ajută la construirea clasamentului de căutare.

Alte roluri pe care le servesc botnet-urile sunt atacurile de tip denial-of-service, clicurile fraudate, spamdexing-ul, furtul sau informațiile personale și financiare, releele de e-mail SMTP pentru spam și bitcoins miniere. Pe baza acestor constatări, nu ar fi de dorit să existe un astfel de trafic pe site.

Butoane Pentru site-ul are funcții similare, numai că livrarea sa este un pic diferit. Acesta oferă un instrument de partajare la îndemână pentru site-uri web. În momentul în care proprietarul îl instalează, acesta creează o poartă pe care oamenii o pot folosi pentru a deturna browserul web al vizitatorilor pe site-ul lor.

Butoane de blocare pentru site-ul web și Darodar

Opțiunea de a bloca butoanele-pentru-site-ul web și darodar prin utilizarea excluderii IP pentru a împiedica traficul de la acestea nu va fi la fel de reușită. Motivul este că ambele au multe adrese IP care conduc traficul spre site. O alternativă este să editați fișierul .htaccess pentru fiecare dintre aceste domenii și să blocați traficul de acolo. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați directorul rădăcină de pe gazda web care alcătuiește site-ul WordPress. Asigurați-vă că utilizați sistemul Apache pe care îl folosesc majoritatea furnizorilor gazdă. Dacă nu aveți experiență în ceea ce privește modificarea fișierelor .htaccess, solicitați ajutorul webmasterului, deoarece orice greșeală ușoară poate duce la crăparea întregului site.

November 29, 2017