Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Instrumente pentru oprirea comentariilor spam în WordPress

1 answers:

Comentariile legate de spam sunt o realitate severă, iar bloggerii vor fi eșalonate de volumul mare de comentarii fără sens pe care le primesc pe zi. Cu toate acestea, WordPress fiind cel mai bun sistem de management al conținutului vă poate ajuta să scăpați de comentariile spam. Dacă ați lăsat această problemă nesupravegheată, comentariile despre spam pot depăși baza de date a blogului dvs. și vă pot interzice definitiv rezultatele motorului de căutare.

Aici Jack Miller, un specialist de frunte din Semalt , a vorbit despre instrumentele pentru oprirea comentariilor spam în WordPress.

1 - nombre correo electronico profesional. Akismet

Puteți accesa cu ușurință Akismet în Wordpress Plugin Directory. Acesta este un plugin rentabil și util, care se instalează instantaneu. Dezvoltat de Automattic, acest plugin este destul de puternic și vine cu zeci de opțiuni. Acesta previne spamul și oferă câteva hărți pentru a verifica calitatea comentariilor primite de site-ul dvs. De asemenea, are algoritmi de auto-învățare a spam-ului și vă permite să plasați comentariile pe serverul Akismet, fără a oferi site-ului dvs. un aspect ciudat și stupid. Uimitor, Akismet vine cu o verificare de spam de peste 40k în fiecare lună și este perfectă pentru blogurile personale și site-urile non-profit.

2. Plugin WP-SpamShield Anti-Spam:

La fel ca Akismet, plugin-ul WP-SpamShield Anti-Spam este prezentat cu o mulțime de opțiuni și caracteristici. Acest plugin este disponibil în directorul WordPress și este unul dintre cele mai bune plugin-uri de până acum. Acționează ca un WordPress puternic..org Plugin Repository și este gratuit. Acest lucru vă poate ajuta să eliminați comentariile spam, înregistrările inutile și înscrierile și să scăpați cu ușurință de pingbacks și trackback-uri. De asemenea, poate bloca adresele IP de unde primiți un număr mare de comentarii în fiecare zi. Acest instrument utilizează un strat JavaScript special și vă ajută să preveniți spam-ul de la roboți și păianjeni daunatori.

3. Albina anti-spam:

Acest plugin este de asemenea disponibil în directorul Wordpress Plugin și are peste două milioane de instalări active până acum. Acest plugin a fost recomandat chiar de fondatorul WordPress Matt Mullenweg și este gratuit. Ea are grijă de adresele IP care răspândesc malware online, urmărește comentariile dvs. și se ocupă de calitatea acestor comentarii. Vă va arăta, de asemenea, statisticile săptămânale detaliate și activitățile de spam, astfel încât să puteți avea o idee despre locul în care se află blogul dvs.

4. CleanTalk:

CleanTalk este unul dintre cele mai bune, cele mai bune și cele mai renumite pluginuri premium de pe internet și oferă servicii de protecție pentru bloggeri și webmasteri. Împiedică comentariile spam, înregistrările ilegale și înscrierile și utilizează algoritmul inteligent pentru a detecta toate spamurile de pe site-ul dvs. Web. Salvează aceste comentarii de spam în baza de date Clean Talk și le șterge atunci când nu sunt utilizate.

5. WordPress Zero Spam:

Acesta este unul dintre cele mai simple și mai cuprinzătoare plugin-uri de prevenire a spam-urilor până în prezent.

Acesta este unul dintre cele mai simple plugin-uri de prevenire a spam-urilor. WordPress Zero Spam funcționează eficient și blochează comentariile utilizatorilor necunoscuți și adresele IP suspecte. JavaScript-ul poate fi activat oricând și puteți obține cele mai bune funcții. Aceasta funcționează pentru a împiedica pe robii și păianjenii să intre în site-ul dvs. și să spamizeze secțiunea de comentarii. Acest plugin este gratuit și vine într-o varietate de forme pentru a lupta împotriva oamenilor ineficienți .

Puteți păstra cu ușurință blogul sau site-ul dvs. WordPress curat, întreținut și organizat cu aceste plugin-uri cuprinzătoare.

November 30, 2017