Back to Question Center
0

Semalt Expert: Blocarea adreselor IP individuale

1 answers:

Operarea unui site web cu date inexacte poate fi un pic agitat. Traficul intern și traficul nedorit au afectat cu totul operațiile întreprinderilor mici și gestionarea acestora. Traficul generat din mediul intern, cum ar fi traficul angajatului dvs., vă poate afecta negativ afacerea fără cunoștințele dvs - kit per ventilatore di qualità. Angajații dvs. pot vizita pagini și pot face clic înapoi, reducând ratele de respingere. Un scenariu care duce la conversia cuvintelor cheie este slab clasificat în algoritmii Google.

Ivan Konovalov, directorul de Succes al Clientului Semalt , avertizează că unele browsere cu adresa IP pot schimba în mod semnificativ datele dvs. și înregistrările comerciale. Potrivit experților IT, companiile insistă să genereze trafic extern de la vizitatorii lor externi, în loc să obțină trafic intern. Din fericire, cele mai recente actualizări din Google Analytics pot ajuta proprietarii de afaceri să excludă și să blocheze amenințările rău intenționate, traficul intern și rutarea interdimensională fără clasă, o schemă care încearcă să înlocuiască sistemele mai vechi utilizate de adresele IP cu altele noi.

Spamatorii care lucrează la pătrunderea în contul dvs. și care se strecoară prin intermediul spammerilor de referință și înșelătoriilor pot fi acum blocați în mod eficient utilizând Google Analytics. Obținerea de date curate și exacte de la Google Analytics reprezintă o mare realizare a campaniei dvs. Cu toate acestea, noi caracteristici și tehnici au fost puse în aplicare pentru a ajuta firmele mari și organizațiile care au mai mult de 100 de muncitori să excludă din rapoartele lor adresele IP masive .

Cum să determinați numărul CIDR în Google Analytics?

Routing-ul interdimensional clasic (CIDR) este o strategie de adresare IP care lucrează pentru a înlocui schemele mai vechi cu altele noi. CIDR se aplică în mod obișnuit organizațiilor cu un număr mare de angajați. În cea mai mare parte, schema este exprimată cu o tăietură la capăt pentru a reprezenta numărul de indivizi din acel interval. Cu cât este mai mare numărul de la sfârșitul slash-ului, cu atât numărul de adrese IP al personalului este mai mic.

O organizație cu un număr mai mare de persoane este sfătuită să angajeze experți IT care să excludă adresele IP, traficul bot și traficul intern care afectează datele organizațiilor stimate. Există, de asemenea, un instrument online care identifică numărul de adrese IP individuale disponibile pe un anumit site.

Sfaturi despre cum să creați un filtru de vizualizare pentru blocarea adreselor IP individuale

  • Deschideți fila "Admin" din Google Analytics și faceți clic pe pictograma "particularizare sau raportare" din partea de sus a filei dvs.
  • Accesați pictograma proprietății Google Analytics și selectați fila "Vizualizați"
  • Creați o vizualizare nouă cu un nume nou și setați un nou fus orar
  • Accesați filtrele de vizualizare și generați un alt filtru nou și denumiți-l "Excludeți IP-urile"
  • Denumiți tipul de filtru "predefinit" și selectați noua destinație. În acest caz, alegeți "trafic de la adresa IP cunoscută"
  • Mergeți la următoarea casetă afișată și selectați "care conțin."
  • Completați intervalul IP în caseta furnizată mai jos și utilizați datele detectate cu trafic intern
  • Faceți clic pe pictograma "Salvează" pentru a termina procesul

După ce ați utilizat filtrul pentru a bloca și a exclude traficul intern, spam-ul referrer și adresa IP individuală monitorizează modificările pe măsură ce rezultatele sunt realizate și produse după două sau trei zile. Înainte de filtrarea datelor, vă recomandăm să salvați datele dvs. valoroase într-o vizualizare prestabilită, pentru a evita pierderea informațiilor valoroase după ce ați confundat procesul de blocare. Google Analytics a fost de mare ajutor pentru proprietarii de afaceri și comercianții online. Conectați-vă la Google Analytics și aplicați pașii enumerați mai sus pentru a bloca adresele IP și CIDR care afectează performanța site-ului dvs.

November 28, 2017