Back to Question Center
0

Semalt Expert: Ce este SEO și de ce este important?

1 answers:

SEO este o modalitate eficientă și accesibilă pentru a ajunge la noi clienți, pentru a vă clasifica site-ul bine în rezultatele motorului de căutare și a crește vânzările. Optimizarea motorului de căutare sau SEO înseamnă înființarea site-ului web și a articolelor sale pentru a apărea în rezultatele căutării. În timp ce diferite strategii de marketing sunt acolo pentru a ajunge la publicul dvs., optimizarea motorului de căutare ne oferă puterea de a ajunge la tot mai multe persoane atunci când caută informații referitoare la cuvintele dvs. cheie, servicii, produse și fraze. Acesta este motivul pentru care cei de la SEO au o rată apropiată de paisprezece la sută, comparativ cu ratele de închidere de două procente ale altor rețele, cum ar fi marketingul prin e-mail, publicitatea tipărită și marketingul social media .

Mai mult decât atât, Alexander Peresunko, un expert de top de la Semalt , asigură că SEO ne ajută să îmbunătățim vizibilitatea site-ului nostru în rezultatele căutării naturale sau organice și optimizarea motorului de căutare nu confunda cu căutarea plătită , deoarece ambele sunt tactici cu totul diferite.

De ce este SEO important pentru dvs.

Cum evaluează motoarele de căutare locul în care este clasată afacerea?

Motoarele de căutare folosesc algoritmi pentru a evalua locul în care se află o afacere și oferă vizitatorilor informații utile și relevante folosind aceleași algoritmi. Ar trebui să vă asigurați că site-ul dvs. apare pe prima pagină, și nu pe 20. Pentru aceasta, ar trebui să vă concentrați pe autoritatea de domeniu și să scrieți articole de calitate pe teme legate de afacerea dvs. Autoritatea site-ului dvs. este determinată prin intermediul unor factori locali și externi. Unele dintre ele au fost descrise mai jos .

La fața locului - Motoarele de căutare dau un rang mai bun site-urilor care publică în mod regulat conținut nou pe anumite teme. Dacă dețineți un site de știri, ar trebui să publicați în mod regulat articole și să vă stabiliți autoritatea online.

Offsite - Motoarele de căutare dorește ca alte site-uri să se conecteze la paginile dvs. web. Atunci când alte site-uri web fac legătura cu articolele dvs. și oamenii împărtășesc conținutul pe site-urile de rețele sociale, veți avea un rang proeminent în rezultatele motorului de căutare.

Cum să începeți cu optimizarea motorului de căutare (SEO)?

Influența motoarelor de căutare va avea nevoie de timp, dar cu siguranță va fi plătită atunci când ajungeți la noi vizitatori. Dacă ați început blogul, este bine să vă concentrați atenția asupra publicului. Mai degrabă decât să scrie despre subiectele generale, ar trebui să publicați conținut pe teme specifice și să acoperiți o gamă largă de subiecte. Și odată ce începeți să scrieți conținut original, veți stabili o autoritate pentru domeniul dvs. și ar trebui să partajați în mod regulat conținutul pe rețelele sociale Source .

November 29, 2017