Back to Question Center
0

Semalt Expert - Cum să începeți un blog gratuit pe WordPress.com

1 answers:

WordPress.com este gratuit și una dintre cele mai bune platforme de blogging de pe internet. Aici puteți publica cu ușurință postările și articolele dvs - journal de paie excel., dar nu sunt permise subiectele legate de pornografie, farmacie și jocurile de noroc sau nișe. Evident, diferiți indivizi tind să-și înceapă hobby-urile de blogging de aici, dar majoritatea se îndreaptă către domenii plătite și încep să utilizeze opțiunile găzduite de noi. Wordpress.com permite utilizatorilor săi să beneficieze de opțiunile de blogging gratuite. Aceasta înseamnă că nu trebuie să plătiți pentru un domeniu sau un subdomeniu. Pe scurt, sunteți blogging-ul pentru un site găzduit și puteți stabili marca fără a fi nevoie să plătiți ceva.

Michael Brown, un expert de top Semalt , oferă aici câteva exemple de bloguri găzduite pe platforma wordpress.com:

  • myblogging.wordpress.com
  • simpsons.wordpress.com

Cum să începeți un blog gratuit pe wordpress.com?

Dacă sunteți confuz despre cum să începeți un blog wordpress.com gratuit, trebuie să citiți cu atenție acest ghid.

1. Alegeți aspectul paginii de pornire:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați cu înțelepciune aspectul paginii de pornire. În timp ce faceți acest lucru, ar trebui să vă asigurați că aspectul este ca pe nișa și subiectul blogului dvs. De exemplu, dacă aveți propria afacere și doriți să vă promovați marca prin blogul wordpress.com, ar trebui să alegeți aspectul care oferă blogului dvs. un aspect atrăgător și profesionist. În mod similar, are o gamă largă de teme și layouts pentru site-urile de fotografie, iar fotografii profesioniști pot opta pentru oricare dintre aceste opțiuni pentru a dezvolta un blog gratuit pe wordpress.com..Deci, trebuie doar să vă înscrieți la wordpress.com și să selectați aspectul înainte de a trece la pasul următor.

2. Alegeți Tema:

La fel ca wordpress.org, wordpress.com are o gamă largă de teme de a alege. O temă este aspectul site-ului sau blogului dvs. Ar trebui să alegeți tema cu înțelepciune și să vă asigurați că vorbește despre propria dvs. marcă. Puteți schimba combinațiile de culori, setările widget-urilor și meniurilor și puteți include imagini odată ce tema a fost selectată. Accesați zona Opțiuni tematică pentru a alege tema dorinței .

3. Alegeți Domeniul (adresa sau numele blogului dvs.):

Din nefericire, este destul de greu să găsim un domeniu remarcabil și unic pe wordpress.com, deoarece competiția este foarte mare. Șansele sunt că domeniul pe care l-ați selectat a fost deja luat, dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece puteți încerca un alt domeniu și puteți verifica disponibilitatea acestuia online. Dacă vă gândiți să cumpărați domeniul, wordpress.com nu ar trebui să fie alegerea dvs. întrucât numele de domeniu vândute aici sunt destul de scumpe.

4. Alegeți planul:

Odată ce numele de domeniu a fost selectat și ați finalizat pașii de bază, al patrulea pas este să ridicați planul. Inițial, nu vă puteți permite să plătiți nimic pentru blogul dvs., deci trebuie să faceți clic pe opțiunea Selectați gratuit și să începeți. Utilizatorii obișnuiți nu trebuie să opteze pentru versiunile plătite, deoarece sunt destul de scumpe și nu oferă atâtea avantaje pe care le doriți.

5. Creați un cont:

Trebuie să utilizați ID-ul de e-mail principal pentru a crea un cont. Majoritatea utilizatorilor folosesc Gmail și ID-uri Yahoo pentru acest scop. Ar trebui să alegeți un nume de utilizator și o parolă cu înțelepciune. Asigurați-vă că parola dvs. are combinații de caractere precum "^^" și "/ &", astfel încât hackerii să nu intre în blogul dvs. în ultima vreme. După ce ați publicat prima dvs. postare, nu uitați să o distribuiți pe social media, astfel încât tot mai mulți oameni să cunoască abilitățile de scriere.

O modalitate ușoară de a crea un post sau o pagină nouă este să utilizați opțiunea "Post" -> "Nou" sau "Pagina" -> "Adaugă nouă"

Dacă ați decis să creați un blog pe un domeniu personal, nu trebuie să vă îndreptați către wordpress.com, ci la wordpress.org.

November 30, 2017