Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să scapi de botnetul troian

1 answers:

Botnetul troian se răspândește atunci când măsurile de securitate nu sunt autentice și de încredere. Utilizatorii care sunt foarte pricepuți pot primi atașamente de la expeditori necunoscuți, care pretind a fi nevinovați și doresc să vă implicați în anumite tranzacții online. Pentru aceasta, vă cer să faceți clic pe anumite link-uri, care nu sunt sigure. Infecțiile troiene se răspândesc cel mai adesea prin aceste atașamente sau legături suspecte. Acestea conțin agenți bot care se instalează pe sistemul dvs - hotellerie fiche de paie en. și o fac să pară zombi. Jack Miller, Managerul de Succes Semalt , spune că majoritatea cazurilor de botnet troian sunt raportate atunci când sistemele sunt afectate de un anumit rootkit sau cal troian sau când un cod rău intenționat este pătruns în sistemele informatice și devine o parte a memoriei sale.

Cum se răspândesc aceste infecții?

La fel ca și alte programe, botnet-urile troiene s-au răspândit în mod aleatoriu și au compromis un număr mare de dispozitive informatice. Aceste programe devin o parte a dispozitivului computerului dvs. și nu vă anunță că desfășoară în mod activ activități ilegale. Pentru cele mai multe părți, botneturile și infecțiile cu troieni creează intrări de configurare în dispozitivul dvs. și compromite performanța și funcționalitatea acestuia.

Cum să eliminați botnicii de tip troian de pe sistemul dvs.?

Din păcate, nu există nicio modalitate de a preveni sosirea botnet-urilor troieni și a altor bots, dar le puteți elimina de pe computer în cinci moduri diferite.

Procedura №1: Utilizare Autoruns

Din fericire, unele programe și unelte vă permit să reduceți în mare măsură botnet-urile de tip troian, vă recomandăm să utilizați Sysinternals sau Autoruns. acestea sunt instalate, nu ar trebui să uitați să le activați cât mai curând posibil.Acest program va lista toate botanele și boturile tradiționale, ajutându-vă să le eliminați din sistemul dvs.

Procedura nr. 2: Goliți memoria cache

După ce ați instalat acest program, nu uitați să vă ștergeți memoria cache. Permiteți-mi să vă spun aici că majoritatea botnet-urilor troiene își lasă fragmentele în spatele lor chiar și atunci când le-ați eliminat. Deci, ștergerea memoriei cache vă va asigura că toate fragmentele sunt, de asemenea, eliminate și nu aveți nevoie să rulați pentru alte măsuri de securitate.

Procedura nr. 3: Instalați programele antivirus sau anti-troian și actualizați-le

Nu trebuie să uitați să instalați programe antivirus și anti-troieni și să le actualizați în fiecare zi. Aceste programe vă vor ajuta să eliminați toate botneturile de tip troian, iar atacurile DoS pot fi, de asemenea, prevenite într-o mare măsură. Asigurați-vă că ați păstrat actualizările dvs. de securitate și nu ezitați să cumpărați versiunile plătite pentru caracteristici și caracteristici suplimentare.

Programe antivirus recomandate și unelte anti-malware

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir și Trend Micro sunt cele mai fiabile programe antivirus pe care le puteți încerca. Programele anti-malware includ Malwarebytes, Emsisoft și Zemana. Puteți descărca și extrage oricare dintre aceste programe antivirus sau anti-malware pentru a scăpa de botnet-urile troiene în câteva minute. Toate acestea prezintă informații despre cum malware-ul troian vă infectează sistemele și nu trebuie să uitați să rulați scanarea de fiecare dată când porniți computerul.

November 29, 2017