Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cum să ștergeți comentariile spam în WordPress?

1 answers:

Comentariile spam sunt o problemă majoră pentru webmasteri și bloggeri. Dacă ați dezvoltat un blog sau un site WordPress, ați putea fi familiarizat cu această amenințare și ar putea dori să ștergeți și să împiedicați comentariile spam. Există o gamă largă de instrumente de protecție a comentariilor spam și de protecție și pluginuri online. Unii oameni elimină manual aceste comentarii, în timp ce ceilalți instalează pluginuri sau programe relevante.

Jack Miller, un expert de top Semalt , elaborează aici câteva sfaturi utile în această privință.

Comentariu Comentariu Spism:

Încă de acum, Akismet este cel mai bun luptător online pentru spam - registration peg perego. Site-urile Wordpress și blogurile au instalat-o în mod implicit, iar Akismet folosește o varietate de algoritmi combinate cu baza de date creată de comunitate pentru a ști care sunt comentariile false și spam-ul și care dintre acestea sunt legitime. Pentru a activa Akismet pe site-ul WordPress, ar trebui să accesați zona Plugins și să faceți clic pe butonul Activate. Odată ce Akismet este activat, veți observa că comentariile despre spam sunt direcționate către zona panoului de comentarii, ceea ce înseamnă că acestea nu se vor afișa pe blog sau pe site-ul dvs. Web. Fiecare comentariu trebuie să treacă prin rețeaua Akismet, iar informațiile inutile sunt adăugate automat la baza de date creată de comunitate.

Dacă nu doriți să utilizați acest plugin WordPress, există câțiva pași care vă promit să împiedicați bucata mare să vă irită și să introduceți secțiunea de comentarii în așteptare..

1. Vrac Ștergeți spam-ul Comentarii:

Dacă ați primit multe comentarii de spam, este timpul să ștergeți toate acestea și să împiedicați sosirea lor în viitor. Pentru aceasta, va trebui să urmați acești pași simpli:

  • Instalați pluginul Șterge comentariile în așteptare pe site-ul dvs. WordPress
  • Mergeți la zona Comentarii -> Ștergeți comenzile în așteptare și faceți clic pe butonul Ștergeți comentariile în așteptare
  • Acest plugin va șterge toate comentariile lipsite de sens și inutil într-un singur drum

2. Adăugați lista de comentarii Lista neagră Cuvinte cheie:

Este timpul să împiedicați viitoarele comentarii de spam să intre pe site-ul dvs. și să vă irită:

  • Deschideți fișierul WordPress din lista de cuvinte cheie BlackPress din tabloul de bord al WordPress
  • Copiați lista completă de cuvinte cheie spam și necunoscute
  • În tabloul de bord WordPress, accesați zona Settings -> Discussions și lipiți acele cuvinte cheie în zona Listă neagră Comentariu
  • Salvați modificările înainte de a închide fereastra

3. Tweak Setările WordPress:

Setările de discuții ale blogului WordPress pot fi modificate conform cerințelor dvs. De asemenea, puteți să dezactivați zona Notificări și să eliminați imediat comentariile de spam.

4. Utilizați plugin-uri anti-spam ca Akismet:

La fel ca Akismet, WordPress are zeci de pluginuri anti-spam pentru a beneficia. Cele mai multe dintre aceste pluginuri sunt gratuite și te pot ajuta să scapi de comentariile inutile în cel mai scurt timp. Asigurați-vă că ați actualizat plugin-ul și l-ați înlocuit cu o versiune nouă, deoarece spammerii și hackerii întotdeauna caută noi tehnici și modalități de spam pentru un număr mare de site-uri. API plugin-ul funcționează exact ca Akismet și poate fi instalat din zona directorului Plugin.

Concluzie - ați terminat:

Instalarea unui plugin nu este prea dificilă și mulți oameni iubesc felul în care Akismet se ocupă de comentariile spam. În plus, acest plugin este ușor, oferă o mulțime de caracteristici și este liber de utilizat.

November 30, 2017