Back to Question Center
0

Semalt Expert: E-mailuri HubSpot

1 answers:

Max Bell, managerul de succes al clientului Semalt , spune că toate linkurile trimise prin e-mailuri de la HubSpot au parametri de urmărire a identității. Acești parametri de urmărire a identității ne ajută să găsim o idee despre cine face clic și citește articolele noastre. Toți acești parametri sunt unici și vin sub formă de hsenc și hsmi. HubSpot le folosește pentru a fi ajustate în Google Analytics. Toate acestea vă pot oferi rapoarte de analiză bune și fiabile și veți fi clar dacă ați obținut viziuni unice asupra postărilor dvs. sau nu .

Filtrarea traficului în Google Analytics

Cel mai adesea, oamenii nu știu cum să filtreze traficul în Google Analytics. Permiteți-mi să vă informez că Google Analytics utilizează coduri de urmărire speciale pentru a cunoaște totul despre legăturile dvs. interne și externe. Prin intermediul acestor link-uri, puteți obține o idee despre cine vă vizitează site-ul web și despre modul în care utilizatorii interacționează cu paginile dvs. web. Întrucât modelele de trafic intern sunt diferite de modelele de trafic externe, va trebui să verificați raportul actualizat de analiză de fiecare dată când vă conectați la conturile Google Analytics. De exemplu, dacă aveți un site de divertisment sau un site de comerț electronic, traficul intern poate conține legături de testare la stres, care vă sunt trimise pentru a verifica credibilitatea site-ului dvs. Trebuie să vă asigurați că numărul de hit-uri pe care le primește site-ul dvs. este constant pe tot parcursul..Dacă observați că site-ul dvs. primește astăzi un număr semnificativ de vizualizări și că sursele acestora sunt necunoscute, atunci ar trebui să luați măsuri serioase și să vă asigurați că accesările provin din locații reale, cum ar fi motoarele de căutare sau social media.

Creare de filtre IP

Majoritatea oamenilor nu știu că crearea unui filtru de proprietate intelectuală este foarte importantă. Pentru a preveni traficul irelevant, trebuie să creați întotdeauna filtre de trafic interne și să dezactivați sau să blocați adresele IP cu care nu sunteți familiarizați. Pentru aceasta, ar trebui să verificați lista de adrese IP suspecte în Google și să le blocați în secțiunea administratorului de rețea.

Asigurați-vă că filtrul funcționează

După ce ați urmat pașii de mai sus, următorul pas este să vă asigurați că filtrele funcționează corect. Pentru aceasta, ar trebui să verificați autenticitatea și credibilitatea diferitelor tipuri de filtre și să salvați cele care vă plac cel mai mult. De asemenea, puteți utiliza opțiunea de asistent de etichetare Google sau o extensie relevantă pentru browser pentru a afla cât de mult trafic ajunge pe site-ul dvs. web. Toate acestea sunt posibile numai când filtrele funcționează corect și autenticitatea lor a fost verificată. Opțiunea de înregistrări asistent pentru etichete vă poate ajuta să analizați datele dvs. Google Analytics; în cazul în care anumite accesări provin de la adresele IP necunoscute, este posibil să le blocheze imediat, asigurându-vă că site-ul dvs. Web primește viziuni de calitate și rezultate unice.

Limitatori de filtre

Filtrele pot fi distructive dacă nu le-ați creat corect sau dacă modificările lor nu s-au făcut conform politicilor Google. Filtrele necesită o zi sau două pentru a fi activate complet. Deci, în această perioadă, nu ar trebui să faceți nici o optimizare pentru motoarele de căutare și nu ar trebui să personalizați paginile. Odată ce filtrele sunt activate, veți vedea adresele URL din Google Analytics și este posibil ca acestea să primească viziuni originale Source .

November 28, 2017