Back to Question Center
0

Semalt Expert elaborează pe formularul Caldera, cel mai puternic plugin pentru site-urile WordPress

1 answers:

Formularul de contact spam este iritant și enervant și provoacă o mulțime de riscuri pentru securitatea blogului sau site-ului dvs. Deci, blocarea spam-ului și păstrarea formularului dvs. de contact în siguranță ar trebui să fie prioritatea dvs. principală dacă utilizați Formularele Caldera. Artem Abgarian, Senior Manager Success Client explică faptul că pentru a permite programe anti-spam cuprinzătoare și puternice pentru formularul de contact, trebuie să creați mai întâi o formă complet nouă. Odată ce sa terminat, instrumentul anti-spam va funcționa pentru a vă menține formele libere de atacuri spam și bot .

Ce trebuie să faceți dacă primiți mesaje spam cu Formularele Caldera?

Dacă utilizați pluginul implicit de honey pot cu Formularele Caldera și nu funcționează corect, există câteva modalități de a scăpa imediat de spam:

  • Mai întâi de toate, ar trebui să preferați utilizarea unui blocator WordPress bine organizat și organizat, care să asigure blocarea tuturor roboților și păianjenilor să ajungă la site-ul dvs. Web. Vă sugerăm să folosiți WPEngine și Panteonul în această privință
  • De asemenea, puteți utiliza serviciile de e-mail care blochează automat spamul. Vă sugerăm Caldera Forms Pro pentru Formularele Caldera și SendGrid pentru toate celelalte mesaje de poștă electronică..
  • Utilizarea unui plugin anti-spam este, de asemenea, bun pentru a merge cu. Există sute de mii de pluginuri anti-spam în Wordpress Plugin Directory și puteți alege un plugin relevant și le puteți instala cât mai curând posibil

Cum ar fi domeniul reCaptcha?

De asemenea, este bine să obțineți o reCaptcha și să împiedicați comentariile spam pe site-ul dvs. Web. Este posibil ca acest lucru să nu funcționeze corect cu Formularele Caldera, astfel încât să trebuiască să-i ajustați manual setările. Este sigur să rețineți că reCaptcha este mai puțin eficientă și utilă decât implicit anti-spam plugin-urile menționate mai jos.

Caldera formează anti-spam:

Dacă dețineți un site web WordPress, trebuie să instalați acest plugin cât mai curând posibil pentru a preveni formularul Caldera de spam și de viruși. Acesta este un plugin prietenos pentru utilizatori și site-ul web, care este gratuit și vine cu zeci de caracteristici. Folosind-o, puteți obține acces la instrucțiuni detaliate cu privire la modul de a dezvolta un formular de contact frumos. Acest plugin oferă constructorii formelor de drag-and-drop, opțiunile de previzualizare live, șabloanele pentru accelerarea creării formularului și ajută la crearea de formulare receptive în câteva secunde.

Anti Spam Clean Talk:

Acest plugin WordPress poate fi integrat cu ușurință cu formularele Caldera și ajută la prevenirea spamului în secțiunile de comentarii. Cea mai bună parte este că vine în versiuni atât gratuite cât și premium; înseamnă că versiunea gratuită este bună pentru întreprinderile mici și blogurile private, iar versiunea premium este excelentă pentru site-urile mari și brandurile online. Opțiunea Gravity Forms poate fi activată pentru a vă edita formele existente și a le oferi un aspect puternic și extraordinar.

Albina anti-spam:

Este un plugin WordPress cuprinzător și util pentru Formularele Caldera. Oferă servicii gratuite anti-spam și are milioane de instalări active pe internet. Formularul de contact 6 poate fi, de asemenea, editat folosind acest plugin și este ușor de utilizat. În plus, există numeroase extensii disponibile pentru utilizatori și puteți personaliza acest plugin în funcție de cerințele și așteptările dvs. Acesta include, de asemenea, suportul reCaptcha și poate gestiona modul de prezentare a formularului alimentat de Ajax pentru dvs Source .

November 30, 2017