Back to Question Center
0

Semalt Expert - Experții SEO trebuie să câștige o competiție

1 answers:

Ce SEO știți? Pentru majoritatea oamenilor, există doar una. Dar, în realitate, optimizarea motorului de căutare poate fi clasificată în diferite ramuri. De fapt, diferența dintre aceste subcategorii poate să vă ajute mult să înțelegeți ce are nevoie site-ul dvs. pentru o clasare mai bună. Rețineți că veți avea nevoie de toate tipurile de SEO, deoarece fiecare este important în felul său unic - roman tribune slot machine.

Frank Abagnale, managerul de succes al clientului Semalt , definește experții SEO de care aveți nevoie pentru a freca umerii cu .

Expertul de pe pagina

Acesta este motivul pentru care trebuie să găsiți un echilibru între conținutul paginii, structura site-ului și aspectul HTML al site-ului web. Când implicați această persoană, conținutul dvs. va fi solid, cuprinzător și informativ, fără a menționa formatul ideal care devine evident. Pentru a adăuga acest lucru, expertul de pe pagina încorporează structura URL a sunetului, plus legăturile de intrare și de ieșire de înaltă calitate. Evident, tipul va evalua cu ușurință punctele slabe ale site-ului dvs. și punctele tari cu un simplu audit.

Expertul în afara paginii

Întrebați expertul SEO off-page despre legăturile de calitate și el / ea vă va spune că acestea sunt câteva. Cu toate acestea, prin expertiza lor, ei le vor primi încă pentru tine. Cu atât mai bine, ei pot chiar să-și dea seama de unde provin aceste competiții..Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient de bun, expertul SEO off-page va folosi conturile dvs. de social media pentru a face munca pentru dvs. Pentru ei, în cazul în care site-ul dvs. nu este văzut, atunci nu își fac dreptul de muncă.

Guru-ul conținutului

Apelați-l la cuvinte-luptător sau războinic de la tastatură dacă doriți. Ei au doar un talent pentru a face cuvintele să vorbească. În timp ce vă puteți gândi din punct de vedere tehnic de la ei ca experți SEO pe pagina deoarece aceștia au în mod evident un conținut proaspăt și informativ, aceștia petrec orele și orele de identificare a cuvintelor cheie ideale pentru a-și baza conținutul. Indiferent de nisa in care lucrezi, acest guru va da intotdeauna.

Expertul tehnic SEO

Google și alte motoare de căutare eliberează periodic algoritmi de căutare care schimbă jocul SEO. Atunci când o astfel de actualizare este anunțată, ai nevoie de expertul tehnic SEO de partea ta. Dacă (interzis Dumnezeu) site-ul dvs. Web este afectat de ultimul algoritm Google, acesta poate să scadă de la prima pagină a unui rezultat al căutării și va dura vârstele de recuperare și revenirea la prima pagină. Acesta este locul în care expertul tehnic SEO vine la salvarea dvs. Acestea vă vor ajuta să obțineți un rang înalt pentru cuvinte cheie competitive, ceea ce va duce la mai multe conversii și vânzări. Aveți posibilitatea să conta pe ele pentru a face site-ul dvs. foolproof de a împiedica algoritmi de către motoarele de căutare.

Tipul de analiză

Tipul de analiză este acel expert care petrece ore prin datele furnizate sau colectate de la diverse instrumente de monitorizare web. Atunci când clasarea site-ului dvs. pentru un anumit cuvânt cheie scade sau când se aplică un algoritm, experții analiști știu ce sa întâmplat și ce trebuie remediat.

După cum ați observat SEO este un efort de echipă. Atunci când o echipă de experți pune capul împreună, focurile de artificii sunt eminente. Punctele forte sunt combinate, iar punctele slabe negate.

November 29, 2017