Back to Question Center
0

Semalt Expert explică cum să excludeți traficul intern din Google Analytics

1 answers:

Oamenii caută să utilizeze Google Analytics, care este gratuit de pe web. Google oferă serviciul pentru a ajuta proprietarii site-urilor să urmărească și să monitorizeze tot traficul care vizitează site-urile lor pentru a împiedica proprietarii de spam și alte tipuri de spam. Este imperativ ca oamenii să recunoască faptul că activitățile lor pe site pot genera, de asemenea, trafic pe care Google Analytics îl poate ridica și îl include în rapoarte. Dacă nu ați blocat acest trafic intern, nu există nicio modalitate de a vă asigura că rezultatele primite sunt corecte. Blocarea traficului intern înseamnă excluderea vizitei pe site și a angajaților, precum și a oricui altcineva care are acces la site de la organizație.

Singurul mod în care, în consecință, se vor obține rezultate de trafic exacte, fără a fi greșite, este prin excluderea traficului intern de la analiști - on-farm storage agreement grain. Importanța acestui fapt este că traficul intern nu provoacă numai rapoarte de trafic, ci și ratele de conversie. Remedierea acestei probleme este simplă, iar utilizatorii pot alege între două opțiuni.

Ryan Johnson, managerul de vânzări senior al Semalt , analizează liniile directoare care trebuie urmate pentru fiecare metodă propusă .

Metode de excludere a traficului intern

# 1 Nicio extensie Google Analytics pentru browser

Metoda servește drept una dintre cele mai simple metode utilizate pentru a preveni traficul intern din cadrul organizației. Cu extensia No Google Analytics, nu există nicio modalitate prin care instrumentul să poată urmări activitățile interne. Funcționează bine cu browserul Firefox. Dacă cineva nu poate utiliza extensia, există o alternativă. De asemenea, utilizatorii pot folosi extensia de dezactivare Google Analytics. Funcționează în același mod ca Niciun Google Analytics, deoarece împiedică traficul intern din traficul intern. În comparație cu acesta din urmă, funcționează pentru mai multe browsere. Aceste browsere sunt precum IE, Safari, Google Chrome, Firefox și Opera..Când utilizați aceste extensii, rețineți întotdeauna următoarele puncte:

 • Extensia funcționează numai cu browserul pe care îl instalează utilizatorul. Oamenii nu ar trebui să presupună că funcționează pentru toate browserele doar pentru că este unul. Dacă utilizați mai multe browsere, asigurați-vă că ați instalat programul de completare în fiecare dintre aceste browsere.
 • De asemenea, designul extensiei nu trebuie să împiedice apariția altor site-uri web în rapoartele de trafic. Acestea limitează accesul numai la Google Analytics pentru toate site-urile interne.
 • Dacă cineva dorește ca Google Analytics să acceseze informațiile, atunci dezactivați numai add-on-ul.

# 2 Configurarea unui filtru IP Google Analytics

Metoda de blocare a traficului intern este destul de comună cu persoanele care salvează integritatea datelor lor de trafic. Acesta este motivul pentru care Google acceptă filtre pentru ipv4 și ipv6. Dacă blocați o adresă IP statică, este posibil să blocați tot traficul provenit de la acea adresă IP specială. Iată cum să procedăm:

 • Dacă doriți să aflați adresa IP, trebuie să vizitați site-ul CmyIP. Copiați sau notați adresa IP.
 • Deschideți Google Analytics și accesați opțiunea Administrator.
 • Apoi selectați Filtre în secțiunea Cont.
 • Alegeți filtrul de adăugare și dați un nou filtru personalizat un nume
 • .
 • Tipul de filtru trebuie predefinit
 • Alegeți să excludeți din meniul care apare și să inserați adresa IP de la care nu doriți înregistrări de trafic
 • .

Acestea ignoră traficul de la o anumită adresă IP. Dacă intenționați să excludeți o serie de adrese IP, urmați aceeași procedură de mai sus. Cu toate acestea:

 • Selectați personalizat în tipul de filtru
 • Există un câmp de filtru care trebuie completat sub opțiunea excludeți și alegeți adresa IP.
 • Modelul filtru trebuie să includă o expresie care să corespundă tuturor adreselor IP pe care doriți să le excludeți
 • .
 • Salvare.
November 28, 2017