Back to Question Center
0

Semalt Expert: Fapte lipicioase despre SEO

1 answers:

Când lucrezi online, el va descoperi că este imposibil să creezi conținut semnificativ bazându-te pe o tactică sau o credință unică. În plus, nu există o soluție unică a problemelor apărute online. Același lucru este valabil pentru marketingul SEO - assured appraisals. Pentru a îmbunătăți traficul și a conduce clienții către un site, proprietarii de site-uri ar trebui să optimizeze conținutul lor pentru a realiza acest lucru, mai ales dacă doresc să obțină mai multe căutări de la un anumit public .

Este important să se sprijine creativitatea cu informații semnificative care să o susțină. Următoarea este o listă de șase factori SEO, oferite de Ivan Konovalov, expertul Semalt , care sunt obligați să facă marketingul mai mult succes:

Contul SEO off-page și on-page

Există două elemente-cheie ale unei campanii de succes : atragerea de legături către site-ul respectiv, precum și realizarea de conținut și postări relevante pentru cuvintele cheie și expresiile pe care le caută utilizatorii online pe motorul de căutare 9). Aceste elemente sunt cunoscute sub numele de optimizare în afara paginii și respectiv pe pagină..Primul lucru pe care trebuie să-l faceți cu SEO este să vă asigurați că conținutul site-ului este relevant pentru ceea ce audiența țintă are nevoie în cazul în care site-ul trebuie să clasifice bine pentru cuvintele cheie. În măsura în care aduce un anumit trafic, te atinge doar până acum. Cea de-a doua strategie este de a crea conținut pe care alți oameni îl pot găsi în ceea ce privește valoarea pe care doresc să o conecteze. Aceste legături reprezintă un vot de încredere și o creștere a încrederii.

Căutări lunare

Primul loc pe care clienții noi îl vor auzi vreodată despre un site sau o marcă este prin intermediul internetului. Dacă nu are loc nicio optimizare a site-ului pentru a capta interesele unor astfel de oameni, atunci site-ul probabil că nu va exista niciodată în mintea lor.

Titluri pagini

O greșeală gravă, dar comună, cea mai mare parte a comercianților este să nu aibă un titlu de pagină convingător pe pagina de rezultate a motorului de căutare . Este important să aveți un titlu de pagină vizat după crearea unui conținut interesant și relevant. Acesta este un element SEO care utilizează, de asemenea, cuvintele cheie și expresii comune pentru utilizatorii care folosesc motoarele de căutare.

Meta descrierile persuasive măresc ratele de clic

meta-descrierile eficiente ar trebui să aibă cel puțin 155 de caractere. Este o scurtă prezentare a ceea ce ar trebui să se aștepte utilizatorul odată ce face clic pe link-ul oferit de motorul de căutare. Asigurați-vă că site-ul web are o descriere meta catchy, sau destul de convingător, crește șansele vizitatorilor să facă clic pe el. Asigurați-vă că aveți o descriere metaică unică pentru fiecare pagină pentru a crește șansa de a face clic, deoarece îmbunătățește direcționarea atât pentru cuvinte, cât și pentru interese.

Primele cinci rezultate primesc 75% din clicurile

Proprietarii site-urilor ar trebui să înțeleagă că pe cea mai mare pe pagina rezultatelor motorului de căutare, cu atât este mai mare numărul de clicuri așteptate. Focalizați întotdeauna eforturile de marketing asupra mai multor cuvinte cheie valoroase și apoi creați conținut relevant în jurul acestor cuvinte pentru o șansă la rate de clic de 75,7% .

November 29, 2017