Back to Question Center
0

Semalt Expert pe cea mai bună aterizare & Teme pentru paginile de vânzare pentru utilizatorii WordPress

1 answers:

În cazul în care site-ul dvs. WordPress sau de afaceri online este în creștere în mod dramatic, ar trebui să vă consolidați teme WordPress cât mai curând posibil. Și pentru asta, veți avea nevoie de o temă premium bine concepută și de o pagină de destinație uimitoare pentru a face concluziile solide - security cameras home uk. Există două tipuri diferite de pagini de destinație: pagini generatoare de plumb și clicuri prin paginile de destinație. Un site de comerț electronic online trebuie să fie ușor de utilizat și cu design de calitate. Cel mai important este să aveți pagini de vânzări eficiente. Fără o temă WordPress premium sau personalizată, nu veți putea angaja din ce în ce mai mulți clienți, deoarece utilizatorii se vor simți frustrați și supărați în timp ce încearcă să cumpere pe site-ul dvs.

Oliver King, un expert de top din Semalt , aruncă o privire asupra listei celor mai bune teme de pagini de destinație și de vânzări pentru utilizatorii WordPress:

01. Solopreneur:

Această temă a fost dezvoltată de FancyThemes și vine cu pagini de destinație puternice și uimitoare, concepute pentru a spori conversațiile. Această temă utilizează tipografia elegantă și imaginile de dimensiuni mari și ne ajută să îndeplinim criteriile paginilor de destinație cu conversie ridicată. În plus, creșterea veniturilor companiei în cel mai scurt timp. Paginile de destinație ale lui Solopreneur fac parte din această întreagă temă; înseamnă că nu trebuie să investiți bani și timp integrând paginile de destinație separate cu această temă .

02. JustLanded:

03. LaunchIt:

Launchkit este una dintre cele mai bune teme de pagini de destinație și de vânzare pentru site-urile WordPress. Ea face un caz solid pentru el însuși și se adaptează convenabil la orice site de e-commerce. Această temă vă ajută să vă faceți proiectele strălucitoare oferindu-vă o mulțime de opțiuni versatile. Acesta va crea cu siguranta pagini de calitate de destinatie pentru tine si va genera lead-uri intr-un numar mare. Această temă puternică și responsabilă vă permite să rulați diverse opțiuni de configurare și A / B, asigurând reacția tuturor dimensiunilor ecranului.

Ce înseamnă o pagină bună de vânzări

Unul dintre lucrurile majore pe care trebuie să le căutați pe o pagină de destinație sau pe tema vânzărilor este cel care a dezvoltat tema și este premium sau gratuit. WooCommerce este unul dintre cele mai bune și cele mai cunoscute teme WordPress și are o mulțime de caracteristici, cum ar fi imagini de înaltă rezoluție, flexibilitate de a personaliza și de a răspunde la toate dimensiunile ecranului. Asigurați-vă că tema pe care o alegeți are următoarele specificații:

  • Opțiuni pentru crearea zonelor de aderare și a paginilor de destinație
  • Prezentarea remarcabilă a conținutului web, cum ar fi prezentările de prezentare și spațiul de prezentare
  • .
  • Ar trebui să fie compatibil cu toate dispozitivele cu rezoluții variate
  • .
  • Ar trebui să aibă caracteristici SEO pentru a integra site-ul dvs. în rezultatele motorului de căutare.

Concluzie și suplimentare suplimentare de luat în considerare:

Odată ce ați selectat tema, va trebui să lucrați la aspectul și combinația de culori, asigurându-vă că tema corespunde cerințelor de nișă și de afaceri ale site-ului dvs. Din punct de vedere tehnic, frumusețea temei WordPress și a opțiunilor sale vor conta foarte mult. Puteți instala câteva pluginuri pentru a îmbunătăți clasarea site-ului dvs. și pentru a oferi cititorilor informații utile pentru a le transforma în clienți fericiți.

November 30, 2017