Back to Question Center
0

Semalt Expert privind implementarea urmăririi subdomeniului și a domeniului încrucișat în Google Analytics universal

1 answers:

Administratorii site-urilor web sunt în mod frecvent confundați cu urmărirea pe mai multe domenii și subdomenii. Aceștia trebuie să monitorizeze informațiile privind traficul corect la Google Analytics atunci când aveți numeroase subdomenii. După cum indică ideea structurii site-ului dvs., există o distincție în utilizarea - small home wired network.

Pentru a reuși, urmați sfaturile oferite de Ivan Konovalov, managerul de succes al clientului Semalt .

În cazul în care aveți un domeniu solitar și subdomenii diferite, care sunt tratate cu un site solitar, atunci trebuie să actualizați urmărirea subdomeniului.

Când aveți domenii de domenii diferite și cel puțin un subdomeniu care este tratat cu un site izolat, atunci trebuie să actualizați urmărirea spațiului încrucișat.

Secțiunea 1 - Când aveți un domeniu solitar cu diferite subdomenii

.

Ar trebui să ne imaginăm că site-ul dvs., samplee.com, are o formă versatilă a paginii web la m.sample.com (prescriu un site receptiv, spre deosebire de menținerea a două locații separate pentru mobil și desktop). Dacă nu se efectuează urmărirea subdomeniilor, site-ul portabil va fi tratat ca trimitere la orice punct pe care orice client îl trimite pe platforma desktop de pe site-ul versatil.

Aceasta nu este calea cea mai ideală pentru ca destinațiile dvs. să fie urmărite, deoarece cele două localuri sunt implicate dintr-un singur motiv, iar mișcarea din orice spațiu ar trebui să transmită un canal și o sursă similară.

În urma promovării offline și offline utilizând Google Analytics

Pentru a vă îndepărta de acest lucru și pentru a vă permite să disecați data potrivită, este vital să includeți următorul subdomeniu în analiză .

1..Metoda cea mai eficientă de urmărire a activității subdomeniilor prin intermediul aplicației Google Analytics pe scară largă

Este important să notați: nu trebuie să introduceți îmbunătățiri ale conținutului de urmărire. Înainte de folosirea modelului Google Analytics exemplar, următoarea subdomeniu a fost terminată prin modificarea examenului următor.

Rundown de respingere a recomandărilor

Trebuie remarcat:

Nu vi se cere să adăugați subdomenii în categoria de interdicții de recomandare, deoarece Investigația recunoaște în consecință subdomenii legate de zona primară.

2. Aplicați adresele URL complete în Google Analytics

Utilizarea unei vizualizări solitare ar face dificilă recunoașterea numelui de gazdă, deoarece Google Analytics afișează adresele URL fără numele spațiului.

3. Metoda cea mai eficientă de a urmări destinațiile dvs. în mod independent

În unele cazuri, trebuie să aveți capacitatea de a urmări în mod independent principalele site-uri, subdomenii și site-uri mobile în Google Analytics.

Puteți face ca atare, făcând două perspective, una pentru zona dvs. fundamentală, precum și una pentru subdomeniile voastre.

Secțiunea 2 - Când aveți zone diferite cu cel puțin un subdomeniu care este tratat cu un site solitar.

1. În primul rând, trebuie să adăugați toate zonele principale la rubrica "Referral Prohibition Rundown"

Este important să notați: Nu este necesar să adăugați subdomenii în lista de interdicții de recomandare, deoarece Google Analytics recunoaște subdomeniile legate de zona principală.

2. Atașați adresele URL complete în Google Analytics

A se vedea procedura de utilizare din secțiunea 1.

3. Zona de conectare cu secțiune transversală

Să ne abținem de la a face o sesiune și să păstrăm cele două vizite ca o sesiune solitară, trebuie să trecem un tratament similar unui stimulent pentru cel de-al doilea domeniu .

November 29, 2017